ApaOne blog!

Aplikacije za Instagram fotografije bez kojih ne možemo!

17
avg
2018
Aplikacije za Instagram fotografije bez kojih ne možemo!

Obožavamo Instagram filtere i sve ostale mogućnosti koje nam pruža ova aplikacija. Ali, uvek želimo još, naročito ukoliko imamo biznis profile.

Nećemo da dužimo. Suština je: svi žele savršenu Instagram fotku, ma šta se na njoj nalazilo. Bitno je da bude savršena! Mi vam predstavljamo nekoliko besplatnih aplikacija za pametne telefone koje će vam pomoći da napravite Insta fotku baš kakvu ste zamišljali. Okej, ne samo fotku, nego i video i Insta story.

VSCO CAM

Mnogi je prosto obožavaju i uveliko upotrebljavaju. Jedna je od najpopularnijih aplikacija za obradu fotografija. Pomoću VSCO CAM možete da birate filtere, da podešavate svetlost, senke, temperaturu, oštrinu i slično. Ipak, najinteresantniji su filteri, jer su drugačiji i bolji od Instagramovih, i to je jedan od razloga zašto veliki broj ljubitelja Instagrama ima instaliranu ovu aplikaciju.

Giant Square

Pruža nekoliko mogućnosti, ali jedna je najzanimljivija – Giant Square for Instagram omogućuje da od jedne fotografije napravimo tri, šest ili devet fotografija. Posebno je interesantna onima koji imaju biznis profile, jer ovakav vid fotografija može biti sjajan za privlačenje ciljne grupe, naročito ako je reč o modi, kozmetici ili ugostiteljskim objektima. Takođe, sve više javnih ličnosti koristi ovu aplikaciju. :)

Pored toga, Giant Square ima još nekoliko opcija: Square Editor – postavljanje fotografije u square format; Collage maker – uz ovu opciju možete da pravite kolaže; Picture Effects – slično kao i VCSO CAM, omogućuje vam da menjate filtere i podešavate osvetljenje, senke i drugo.

Unfold

Jedna od najpopularnijih u proteklih nekoliko nedelja. Unfold je aplikacija koja vaše Instagram priče čini lepšim. :) Dakle, pogodna je kako za fotografije tako i za video snimke. Zašto je posebna i apsolutni trend ovog leta? Možete da napravite sjajnu Insta priču i ukoliko je vaša fotka horizontalna. Možete da dodajete titlove i da birate fontove.

Snapseed

Odličan alat, ali, moramo da vas upozorimo, nije toliko jednostavan za upotrebu kao sve ostale aplikacije. Ali da pravi neverovatne fotke, pravi. Ukoliko instalirate Snapseed na svom pametnom telefonu, zaista možete imati pregršt mogućnosti: da posvetlite ili potamnite određeni deo fotografije, da menjate boje i koristite specijalne efekte, jednom rečju: da od svoje fotke napravite umetničko delo.

Sve ove aplikacije su besplatne. Sve što je potrebno jeste da imate dovoljno memorije na svom pametnom telefonu. I to je sve. I onda nastaju takve Insta fotke da im niko ne može ostati ravnodušan.


Kategorija: Društvene mreže

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Zablude u vođenju Facebook stranice ugostiteljskog objekta

Zablude u vođenju Facebook stranice ugostiteljskog objekta

Mnogo je korisnika Facebook-a u poslednjih godinu, dve dana postalo administratorom neke stranice. To je naročito izraženo u...
Explore Feed na Facebook-u – biti ili ne biti?

Explore Feed na Facebook-u – biti ili ne biti?

Ono što je trenutno „fresh news“ u svetu društvenih mreža jeste pojava Explore Feed-a na Facebook-u. Nakon meseci...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.