ApaOne blog!

Kako će studija slučaja dugoročno poboljšati vaše poslovanje?

26
jul
2019
Kako će studija slučaja dugoročno poboljšati vaše poslovanje?

Redovne aktivnosti na društvenim mrežama učvršćuju poziciju brenda u online zajednici, omogućavaju korisnicima ili klijentima brže i lakše sporazumevanje, promovišu utvrđene vrednosti brenda i služe kao komunikacioni kanal na više interaktivnih načina. U situacijama kada želimo da na specifičan način i ciljanim sadržajem ispromovišemo određenu vrednost, događaj, novitet, specifičnost ili prosto sprovedemo istraživanje na temu koja nam je važna za poslovanje, koristimo studiju slučaja.
Podizanje svesti o važnosti očuvanja životne sredine i podsticanje online zajednice na aktivnosti koje se tiču zaštite prirode i njenih dobara, bile su naše polazne teme u studiji slučaja koju smo sproveli za Javno komunalno preduzeće „Gradsko zelenilo“ iz Novog Sada. Neposredno pred važan ekološki datum, Dan planete zemlje (22. april 2019.), sproveli smo kampanju kojom smo testirali svest zajednice o značaju prirodnog ekosistema:

17. april



Najlepši kadrovi reke koja protiče kroz naš grad i parkovi o kojima brine Gradsko zelenilo pomogli su nam da dođemo do odgovora na pitanje koja su to prirodna dobra od posebnog značaja za ciljnu grupu našeg klijenta i iskoristimo ovu informaciju za poboljšanje celokupnog poslovanja Gradskog zelenila, ali i aktiviramo zajednicu u narednim događajima koji za cilj imaju buđenje ekološke svesti.

20. april




Objava zanimljivih činjenica vezanih za planetu Zemlju važna je za edukaciju i na kreativan način zajednici je ukazala na sve čudesne stvari koje se dešavaju u prirodi i svetu oko nas. Uz adekvatan vizual živopisnih boja i zanimljive tematike, animirali smo pratioce da obrate pažnju na neverovatne činjenice i na taj način dublje razmisle o mogućnostima čovekovog delovanja na prirodu. Ovaj sadržaj prilagođen je svim starosnim grupama i pratiocima različitih interesovanja.

22. april




Fotografijama poznatih novosadskih utočišta u prirodi i pitanjima upućenim zajednici, potrudili smo se da saznamo na koji način ciljna grupa našeg klijenta brine o prirodi. Dobijeni odgovori uglavnom su se odnosili na svakodnevne postupke održavanja higijene i reda u prirodi i na javnim mestima, kao što su parkovi i izletišta. Saznali smo važnu stvar: ciljna grupa upućena je u ekološke datume i unapred ih očekuje!


Ukoliko smatrate da bi studija slučaja unapredila vaše poslovanje i pomogla vam da dođete do odgovora koji će promeniti vaš rad i uslugu na bolje, kontaktirajte nas  i predstavite svoju potrebu ili ideju. ApaOne tim učiniće sve da u najkraćem mogućem roku realizuje posebno osmišljenu studiju slučaja i isporuči vam željene rezultate


Kategorija: Studije slučaja

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Moć remarketinga na društvenim mrežama

Moć remarketinga na društvenim mrežama

Misaona imenica je uvek bila, kako navesti potencijalnog kupca na krajnji korak – kupovinu proizvoda ili usluge.
TikTok SEO strategije: Kako se rangirati u TikTok pretrazi?

TikTok SEO strategije: Kako se rangirati u TikTok pretrazi?

Verovatno ste do sada već čuli za TikTok SEO, ali da li znate šta je to i o čemu...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.