Namenska rešenja

CMS - Sistem za upravljanje sadržajem

icon-open-box

Naš CMS veoma je fleksibilan. Dodatne opcije mogu da se aktiviraju u svakom trenutku, bilo kao unapređenje postojećih modula ili kao novi moduli izrađeni za vas i potrebe vašeg poslovanja.

Web sajt vaše firme njen je najbolji predstavnik i PR menadžer. Zbog toga je izuzetno važno da zauzmete visoku poziciju u virtuelnom svetu, kako biste bili vidljivij i dostupni. Nije vam potrebno znanje o internet tehnologijama – dovoljna vam je samo ideja i ApaOne CMS. Naši moduli pomoći će vam da tu zamisao i ostvarite. Njihova prednost upravo je u tome što će biti urađeni prema specifičnim potrebama vaše delatnosti.

Naš CMS veoma je fleksibilan. Dodatne opcije mogu da se aktiviraju u svakom trenutku, bilo kao unapređenje postojećih modula ili kao novi moduli izrađeni za vas i potrebe vašeg poslovanja. Moduli sadrže brojne često tražene funkcije u vezi sa specifičnim pitanjima koja rešavate na sajtu (npr. vesti, katalog proizvoda, galerije). Predstavljaju odlično polazište razvojnog procesa, jer omogućuju da više vremena posvetite specifičnim pitanjima i detaljima.

Funkcionalno upravljanje sajtom podrazumeva preglednost i organizovanost. Time se vodimo u kreiranju naših modula.

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.