Namenska rešenja

CMS - Sistem za upravljanje sadržajem

icon-open-box

Naš CMS veoma je fleksibilan. Dodatne opcije mogu da se aktiviraju u svakom trenutku, bilo kao unapređenje postojećih modula ili kao novi moduli izrađeni za vas i potrebe vašeg poslovanja.

Web sajt vaše firme njen je najbolji predstavnik i PR menadžer. Zbog toga je izuzetno važno da zauzmete visoku poziciju u virtuelnom svetu, kako biste bili vidljivij i dostupni. Nije vam potrebno znanje o internet tehnologijama – dovoljna vam je samo ideja i ApaOne CMS. Naši moduli pomoći će vam da tu zamisao i ostvarite. Njihova prednost upravo je u tome što će biti urađeni prema specifičnim potrebama vaše delatnosti.

Naš CMS veoma je fleksibilan. Dodatne opcije mogu da se aktiviraju u svakom trenutku, bilo kao unapređenje postojećih modula ili kao novi moduli izrađeni za vas i potrebe vašeg poslovanja. Moduli sadrže brojne često tražene funkcije u vezi sa specifičnim pitanjima koja rešavate na sajtu (npr. vesti, katalog proizvoda, galerije). Predstavljaju odlično polazište razvojnog procesa, jer omogućuju da više vremena posvetite specifičnim pitanjima i detaljima.

Funkcionalno upravljanje sajtom podrazumeva preglednost i organizovanost. Time se vodimo u kreiranju naših modula:

1. STATIČKE STRANICE

Pružaju priliku za samostalno kreiranje strukture sajta. Možete dodavati neograničen broj stranica i podstranica i detaljno strukturisati sadržaj na web sajtu bez ikakvih ograničenja.

2. VESTI

Ovaj modul omogućava vam da dodajete vesti razvrstane po kategorijama ili nekim drugim kriterijumima, u zavisnosti od tema, a možete ih i sve postavljati na jedno mesto. One mogu da sadrže naslov, datum, uvodni i glavni tekst, kao i mogućnost dodavanja galerija, video klipova, dokumenata i drugih sadržaja.

3. BLOG

Pomoću ovog modula imate mogućnost objavljivanja tekstova na teme koje bi mogle biti interesantne posetiocima sajta. Istovremeno, posetioci imaju mogućnost ostavljanja komentara ispod teksta.

4. GALERIJA

FOTO GALERIJA – može biti organizovana po kategorijama i albumima i povezana sa određenim stranicama na samom web sajtu kao i VIDEO GALERIJA.

5. PROIZVODI

U ovom modulu administrator može kreirati neograničen broj kategorija i unutar njih neograničen broj proizvoda. Svaka kategorija poseduje svoju stranicu na kojoj je prikazan listing proizvoda. Na taj način možete unositi različite vrste proizvoda na sajt.

6. ONLINE PRODAVNICA

Kako biste unapredili svoje poslovanje i prodaju, u okviru ovog modula možete uneti sve karakteristike samih proizvoda: cena, podaci o popustu, mogućnost dostave... Postupak poručivanja je krajnje jednostavan, korisnici imaju mogućnost da izabrane proizvode ubace u korpu, popune formular i poruče željene proizvode brzo i lako.

7. REZERVACIJE

Omogućite korisnicima da izvrše rezervacije za određeni događaj tako što će upisati tačno vreme, broj osoba i svoje kontakt podatke.

8. SLAJDER

Prikaz slika u vidu slajdova. Možete ih urediti prema svojim željama, dodati im naslov i opis, kao i link koji vodi do određene stranice na sajtu.

9. BANERI

Istaknite reklame, kampanje i najave. Svaki baner povezan je sa stranicom koju prezentuje.

10. KATALOZI

Na kreativan način predstavite svoje proizvode posetiocima sajta.

11. UPRAVLJANJE DOKUMENTIMA

Postavite na sajt različite vrste dokumenata i upravljajte njihovom pozicijom. Na ovaj način možete da postavite podatke o svom preduzeću, statističke i godišnje izveštaje, finansijske izveštaje...

12. ANKETE

Izuzetno su korisne za istraživanje tržišta i funkcionisanje vašeg sajta.

13. PRETRAGE

Ovaj modul omogućava korisnicima sajta da pretražuju proizvode i ostale sadržaje sa sajta pomoću ključnih reči ili kroz različite filtere.

14. LOKACIJA

Ovaj modul podrazumeva adresu kompanije i njenih poslovnica i detaljne informacije o njihovom poslovanju kao što su radno vreme, fotografija, mapa.

15. KONTAKT

Informišite korisnike sajta o brojevima telefona, mail adresama i drugim kontakt podacima koji su od značaja za vaše poslovanje.

16. KNJIGA UTISAKA

Ukoliko želite da dobijete povratnu informaciju od posetilaca vašeg sajta, ovo je kreativno rešenje da to uradite.

17. KOMENTARI

Uglavnom se prikazuju ispod nekog sadržaja na sajtu, zajedno sa obrascem za dodavanje komentara. Administrator ima mogućnost da odobri ili ukloni komentar sa sajta.

18. NEWSLETTER

Periodično slanje relevantnih informacija korisnicima sajta koji su se prijavili za primanje newslettera preko forme na sajtu.

19. KALENDAR DOGAĐAJA

Obavestite posetioce vašeg sajta o događajima koje organizujete u vezi sa vašim poslovanjem. Na jednom mestu istaknite datume svih važnih dešavanja. Izuzetno pogodan modul za noćne klubove, restorane, sportska dešavanja, koncerte...

20. DRUŠTVENE MREŽE

Jedan od najznačajnijih vidova promocije danas. Omogućava povezivanje sajta sa društvenim mrežama na kojima imate kreirane naloge. Posetiocima će biti omogućeno da se preko društvenih mreža registruju na vašem sajtu, kao i da komentarišu sadržaje na sajtu. Korisnici takođe, imaju mogućnost da na svojim ličnim profilima podele (sheruju) sadržaj sa vašeg sajta.

21. KORISNICI

Modul koji vam pruža uvid u sve korisnike sajta, od onih koji se uloguju do moderatora i administratora.

22. SEO

Optimizacija sajta za pretraživače predstavlja jačanje njegove pozicije na pretraživačima, što donosi veću posećenost vašem sajtu. Kreiranjem Sitemap generatora (mape sajta), postavljanjem meta tagova (meta title) i opisa (meta description) za pojedinačne stranice, proizvode i tekstove na sajtu dobijate mogućnost da optimizujete vaš sajt.

23. FAQ

Lista najčešće postavljanih pitanja i odgovora na vašem sajtu. Na taj način pomažete korisnicima da lako pronađu rešenje i odgovor koji ih zanima u vezi sa vašim poslovanjem ili funkcionisanjem nekih segmenata sajta.

24. RSS

Really Simple Syndication – modul koji omogućava korisnicima vašeg sajta da automatski preuzimaju nove sadržaje, jednostavnim klikom na RSS znak.

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.