Video i foto produkcija

Video sadržaji postali su najvažniji deo internet prezentacije svakog biznisa.

Visokokvalitetne profesionalne fotografije su odavno podrazumevani deo prisustva ozbiljnog brenda na internetu, dok video postaje sve zastupljeniji i način izdvajanja najboljih na tržištu. Statistike kažu da će veliki procenat korisnika na internetu radije odlučiti za video sadržaj nego za tekst ili sliku. Kombinovanjem audio i vizuelnog sadržaja dobija se jedinstveni video format koji je od presudnog značaja za jačanje vašeg brenda, pozicioniranje na pretraživačima, veći doseg do potencijalnih mušterija i uvećanje stalnih kupaca ili korisnika usluga.

Korišćenjem videa u vašoj promociji povećavate šansu da korisnici zapamte detalje ponude koju im prezentujete. Takođe, postoji i veća šansa da će radije odgledati vašu video prezentaciju nego što će pročitati tekst ili blog na istu temu. 

Video sadržaji imaju mogućnost da dostignu širu publiku, što je sasvim logično imajući u vidu da je video postao sastavni deo svake onlajn platforme. Međutim, kreiranje i promocija video materijala predstavljaju kompleksan posao kom je potrebno pristupiti ozbiljno i sistematično.

Bez obzira da li su vam potrebne profesionalne fotografije ili video prezentacija u kojoj želite da ispričate priču o vašem brendu, na adekvatan način predstavite svoje proizvode i usluge ili izgradite dobru reputaciju vaše kompanije, tu smo da vam u tome pomognemo.

Pored standardne foto i video produkcije, imamo i bogato iskustvo u produkciji video upustva za korišćenje aplikacija, animiranih reklama, promo video materijala i video izveštaja sa dešavanja. 

Takođe, za vas možemo osmisliti i realizovati kompletan video serijal emisija:

  • Ljudovanje – 31 epizoda
  • Sa nama u trendu – 9 epizoda
  • Somborskim sokakom – 10 epizoda
  • Život na selu – 9 epizoda
  • Promocije: Turistički potencijali Sombora, Bogata kulturna baština Sombora iz našeg ugla, Restoran Fontana – hedonizam u srcu Novog Sada
  • Video uputstva

Predstavite vaš brend na pravi način

U skladu sa vašim potrebama i prema vašim zahtevima nudimo vam uslugu produkcije multimedijalnih sadržaja uz upotrebu profesionalne opreme. U mogućnosti smo da kreiramo video, foto i audio sadržaje koji će korisnicima pružiti vrhunski multimedijalni doživljaj.  

Pored prethodno navedenog, za vas možemo osmisliti, realizovati i promovisati native video advertising kampanju koja na potpuno nenametljiv i suptilan način promoviše vaše poslovanje u okviru edukativnog, zanimljivog i korisnog video sadržaja.

Ukoliko želite da prisustvo vašeg brenda na internetu bude na najvišem mogućem nivou uz kvalitetne multimedijske sadržaje, popunite formular i mi ćemo vam poslati ponudu kreiranu prema vašim potrebama

Pošalji zahtev

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.