Marketing na društvenim mrežama

Živimo u svetu Internet marketinga, gde on predstavlja jednu ogromnu, preukusnu čokoladnu tortu a ipak najukusniji deo jesu društvene mreže. Jer, ukoliko nemate profil na društvenim mrežama, praktično i da ne postojite. Na primer, u Srbiji postoji preko 3,400,000 Facebook korisnika. Kada je reč o Instagramu, trenutno je najpopularniji medij i predstavlja najbolje mesto za interakciju sa korisnicima.

Bilo da ste velika, mala kompanija ili pak pojedinac – društvene mreže mogu svi da iskoriste kao potencijal. Prisustvom na društvenim mrežama postajete sve bliži svojim postojećim i potencijalnim klijentima jer društvene mreže upravo čine mesto gde se svi oni osećaju kao na domaćem terenu. Pa što baš vas ne bi tamo pronašli?

Da bi marketing na društvenim mrežama bio koristan i efikasan , pre svega moramo definisati:

- Ko je naša ciljna grupa

- Precizno definisati budžet za oglašavanje

- Uskladiti sadržaje koje ćemo objavljivati, i shodno tome

- Odabrati društvenu mrežu koja će nas na najbolji način predstaviti javnosti

Vaša ciljna grupa je prisutna na nekoj platformi? Imamo rešenje i pravi nastup za vaš biznis na Facebooku, Instagramu, Twitteru, YouTubeu i Googleu.

Facebook je odlična platforma za promociju. Pitate se zašto? Zato što je to mreža koja trenutno broji najveći broj korisnika i na kojoj je prisutna apsolutno svaka ciljna grupa! Ukoliko vam je neophodna strategija za nastup na ovoj društvenoj mreži, naš tim stručnjaka će precizno:

- Napraviti plan objavljivanja i komuniciranja sa ciljnom grupom,
- Napraviti reklame,
- Precizno targetirati ciljnu grupu i 
- Upravljati odgovorima i biti u konstantnoj komunikaciji sa pratiocima vaše poslovne stranice na ovoj društvenoj mreži.

Instagram je mesto koje ljubitelji društvenih mreža i medija naprosto obožavaju! Bilo da imate mali ili veliki biznis, Instagram je pravi IN! ApaOne tim je veliki ljubitelj Instagrama i:

- Kreira neverovatno primamljiv foto i video sadržaj,
- Kreira objave i Story,
- Kreira reklame,
- Precizno targetira ciljnu grupu,
- Komunicira sa ciljnom grupom,
- Organizuje giveaway.

Twitter je mesto gde brendovi koriste priliku da kažu nešto pametno. A svako ko uspešno posluje, može da podeli svoju priču sa ostatkom sveta, zar ne? Naš tim stručnjaka za društvene mreže upravlja Twitter nalozima svojih klijenata i:

- Komunicira sa ciljnom grupom,
- U realnom vremenu kreira objave,
- Kreira foto i video sadržaj prilagođen ovoj društvenoj mreži.

YouTube je kanal bez kog ne može da nam prođe gotovo nijedan dan, zar ne? Naš tim kreira kampanje na YouTubeu, precizno targetira ciljnu grupu i nakon kreiranja reklame u svakom momentu prati rezultate iste.

Još jedan od efikasnijih načina kreiranja reklama u online svetu jeste kreiranje Google reklame - AdWords. Uz pomoć ove vrste reklame vaš web sajt može visoko da se kotira na Google pretraživaču. Mi smo ti koji kreiraju reklame, tako što prvenstveno istražimo ključne reči, odaberemo one najrelevantnije vašem poslovanju, precizno odredimo ciljnu grupu i vreme trajanja kampanje - a onda pratimo rezultate. 

Zatražite ponudu

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.