Održavanje web sajta

Web sajt je temelj online prisustva vašeg preduzeća.

Ljudi posećuju vaš web sajt kako bi saznali više o vašoj kompaniji, pronašli vaše kontakt podatke i kupili vaše proizvode. Ako on ne radi pravilno ili je zastareo, možete izgubiti veliki broj potencijalnih klijenata.

Održavanje web stranica je postupak redovnog proveravanja problema na web lokaciji, a zatim provere da li je sve ažurno, relevantno i funkcionalno. To se mora obavljati dosledno, kako bi osigurali da web sajt ostane ažuriran, siguran i bezbedan. Ovo podstiče rast prometa i poboljšava vaš SEO i rangiranje na Google-u.

Bez obzira da li ste velika kompanija, pojedinac ili vlasnik malog preduzeća, neophodno je da je vaš web sajt redovno ažuriran i nudi aktuelne informacije. Ovo vam omogućava da stupite u interakciju i komunicirate sa potrošačima i potencijalnim posetiocima na vašoj web lokaciji i značajno smanjuje rizik nastanka velikih problema na web sajtu.

Održavanje web stranica se sastoji od povećanja efikasnosti radnog opterećenja radi automatizacije što većeg broja operacija. Uključuje proveru ispravnosti rezervne kopije vašeg web sajta i testiranje istog u različitim pregledačima kako bi se osiguralo da nesmetano radi.

 

Želite da vaš sajt ostane siguran i funkcionalan?

Redovno nadgledanje vašeg web sajta je neophodno kako bi vaše preduzeće nesmetano poslovalo. U agenciji ApaOne nudimo pouzdane i pristupačne pakete za održavanje web stranica, koji će vam omogućiti da ostanete aktuelni i relevantni. Uvek funckionalan web sajt će doprineti tome da vaše preduzeće nastavi da posluje i raste.

Ukoliko želite da preventivno delujete i obezbedite kontinuirano "zdravlje" vašeg web sajta, popunite formular i mi ćemo vam poslati ponudu kreiranu prema vašim potrebama.

Pošalji zahtev

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.