ApaOne Agencija za digitalni marketing

Ko smo mi?

Ukoliko postoji strast prema poslu koji radite, taj posao ne umara nego je izvor pokretačke energije. Takav je naš tim – strast prema digitalnom marketingu u ApaOne ne jenjava od 2007. godine jer mi radimo ono što volimo – kreiramo strategiju koja inspiriše i imamo kreativnost koja prevazilazi granice dizajna.

Sve želje korisnika mogu da postanu stvarnost, jer kad se male ApaOne ruke slože, sve se može – od web razvoja, optimizacije za pretraživače, izrade aplikacija, marketinga na društvenim mrežama, do AdWords reklama i drugih aspekata internet marketinga.

Naša želja je da vaš online nastup ostavi vaše postojeće i potencijalne klijente bez daha.

Apaone brošuru možete preuzeti OVDE  

 

Društvena odgovornost

Mi smo tim koji radi ono što voli i time ostvarujemo pozitivan uticaj na radno okruženje, ali i društveno i prirodno okruženje.

Naša najjača strana jeste internet i digitalni marketing i kreiranje marketinških kampanja čime gradimo pozitivan imidž našim klijentima, partnerima a samim tim i čitavoj zajednici u kojoj poslujemo.

Svaki član našeg tima je ravnopravan i svi zajedno učestvujemo u kreiranju digitalnih priča. Isto tako, naš odnos prema klijentima je jednak, bez obzira na veličinu njihove kompanije jer svaka marketing priča za nas ima podjednaku vrednost, a to je da svaki pojedinac sazna o važnosti određenog brenda i njihovog načina poslovanja i na koji način baš taj brend može da pomogne svakom pojedincu ali samim tim i čitavoj zajednici.

Naročito smo ponosni na naše okruženje, na mlade ljude koji dele identičnu strast i koji žele nakon ili tokom školovanja da nauče u praksi šta znači raditi ono što se voli i kreirati marketinške strategije. Upravo zato mi otvaramo vrata svima njima, kao mogućnost prakse i upoznavanja sa svetom internet marketinga. U skladu sa tim, imamo sjajnu saradnju sa: Fakultetom za menadžment, Filozofskim fakultetom, kao i firmom Poslovna savršenost.

Posao

Kako se prijaviti

Ukoliko želite da postanete deo uspešnog tima pošaljite nam Vaš CV na [email protected]

Ukoliko postoji otvoren konkurs obavezno u naslovu (Subject) vašeg emaila naznačite za koju poziciju se prijavljujete.

CV koji nam pošaljete biće arhiviran u našu bazu iz koje ćemo kada se ukaže potreba tj. novo radno mesto, kandidate pozvati na razgovor. 

Otvorene pozicije

Praksa

Kako se prijaviti

Želiš da postaneš deo uspešnog ApaOne tima? Pošalji svoj CV na [email protected]

CV koji pošalješ biće arhiviran u našoj bazi. Ne, nije prazna priča kao svi automatski mailovi koji ti stižu. :) Kada se ukaže prilika - mesto za praksu, pozivamo kandidate na razgovor. 

 

Rekli su o nama

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.