ApaOne Agencija za digitalni marketing

Ko smo mi?

Marketinška agencija ApaOne posluje od daleke 2007. godine i može se pohvaliti širokim portfoliom digitalnih sadržaja koji oslikava naše napore, napredak i dostignuća. U našem dugogodišnjem radu posebno smo ponosni i motivisani ostvarenim rezultatima u online predstavljanju i razvijanju poslovanja preduzeća koja su nam ukazala svoje poverenje.

ApaOne tim vredno i predano radi na stvaranju kreativnih ideja, kvalitetnih sadržaja i inspirativnih strategija u oblasti digitalnog marketinga. Spojila nas je stručnost, predanost i zajednička motivacija za postizanje željenih rezultata.

Udruženim snagama stremimo ka važnim ciljevima - izgradnji brenda i unapređenju poslovanja vašeg preduzeća. Kroz web razvoj, optimizaciju za pretraživače, izradu aplikacija, marketing na društvenim mrežama i druge aspekte internet marketinga, usmeravamo svoju snagu i energiju na postizanje vašeg uspeha.

Ponosni smo što imamo priliku da budemo deo vaše priče i pomoć na putu do postizanja velikih dostignuća.

 

Apaone brošuru možete preuzeti OVDE  

 

Naša odgovornost

Mi smo tim koji radi ono što voli i time ostvarujemo pozitivan uticaj na radno okruženje, ali i društveno i prirodno okruženje.

Naša najjača strana jeste internet i digitalni marketing i kreiranje marketinških kampanja čime gradimo pozitivan imidž našim klijentima, partnerima a samim tim i čitavoj zajednici u kojoj poslujemo.

Svaki član našeg tima je ravnopravan i svi zajedno učestvujemo u kreiranju digitalnih priča. Isto tako, naš odnos prema klijentima je jednak, bez obzira na veličinu njihove kompanije jer svaka marketing priča za nas ima podjednaku vrednost, a to je da svaki pojedinac sazna o važnosti određenog brenda i njihovog načina poslovanja i na koji način baš taj brend može da pomogne svakom pojedincu ali samim tim i čitavoj zajednici.

Naročito smo ponosni na naše okruženje, na mlade ljude koji dele identičnu strast i koji žele nakon ili tokom školovanja da nauče u praksi šta znači raditi ono što se voli i kreirati marketinške strategije. Upravo zato mi otvaramo vrata svima njima, kao mogućnost prakse i upoznavanja sa svetom internet marketinga. U skladu sa tim, imamo sjajnu saradnju sa: Fakultetom za menadžment, Filozofskim fakultetom, Visokom Poslovnom Školom, kao i firmom Poslovna savršenost.

Posao

Kako se prijaviti

Ukoliko želite da postanete deo uspešnog tima pošaljite nam Vaš CV na [email protected]

Ukoliko postoji otvoren konkurs obavezno u naslovu (Subject) vašeg emaila naznačite za koju poziciju se prijavljujete.

CV koji nam pošaljete biće arhiviran u našu bazu iz koje ćemo kada se ukaže potreba tj. novo radno mesto, kandidate pozvati na razgovor. 

Otvorene pozicije

Praksa

Kako se prijaviti

Želiš da postaneš deo uspešnog ApaOne tima? Pošalji svoj CV na [email protected]

CV koji pošalješ biće arhiviran u našoj bazi. Ne, nije prazna priča kao svi automatski mailovi koji ti stižu. :) Kada se ukaže prilika - mesto za praksu, pozivamo kandidate na razgovor. 

Pogledaj kako taj proces izgleda kod nas.

 

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.