ApaOne Agencija za digitalni marketing

Ko smo mi?

Ukoliko postoji strast prema poslu koji radite, taj posao ne umara nego je izvor pokretačke energije. Takav je naš tim – strast prema digitalnom marketingu u ApaOne ne jenjava od 2007. godine jer mi radimo ono što volimo – kreiramo strategiju koja inspiriše i imamo kreativnost koja prevazilazi granice dizajna.

Sve želje korisnika mogu da postanu stvarnost, jer kad se male ApaOne ruke slože, sve se može – od web razvoja, optimizacije za pretraživače, izrade aplikacija, marketinga na društvenim mrežama, do AdWords reklama i drugih aspekata internet marketinga.

Naša želja je da vaš online nastup ostavi vaše postojeće i potencijalne klijente bez daha.

Apaone brošuru možete preuzeti OVDE  

 

Društvena odgovornost

Mi smo tim koji radi ono što voli i time ostvarujemo pozitivan uticaj na radno okruženje, ali i društveno i prirodno okruženje.

Naša najjača strana jeste internet i digitalni marketing i kreiranje marketinških kampanja čime gradimo pozitivan imidž našim klijentima, partnerima a samim tim i čitavoj zajednici u kojoj poslujemo.

Svaki član našeg tima je ravnopravan i svi zajedno učestvujemo u kreiranju digitalnih priča. Isto tako, naš odnos prema klijentima je jednak, bez obzira na veličinu njihove kompanije jer svaka marketing priča za nas ima podjednaku vrednost, a to je da svaki pojedinac sazna o važnosti određenog brenda i njihovog načina poslovanja i na koji način baš taj brend može da pomogne svakom pojedincu ali samim tim i čitavoj zajednici.

Naročito smo ponosni na naše okruženje, na mlade ljude koji dele identičnu strast i koji žele nakon ili tokom školovanja da nauče u praksi šta znači raditi ono što se voli i kreirati marketinške strategije. Upravo zato mi otvaramo vrata svima njima, kao mogućnost prakse i upoznavanja sa svetom internet marketinga.

Praksa

Kako se prijaviti

Ukoliko želite da postanete deo uspešnog tima pošaljite nam Vaš CV na [email protected]

CV koji nam pošaljete biće arhiviran u našu bazu iz koje ćemo kada se ukaže prilika tj. mesto za praksu, kandidate pozvati na razgovor.

 

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.