ApaOne Agencija za digitalni marketing

Ko smo mi?

 

Mi stvaramo brendove koje ljudi vole!

Digitalan svet je svuda oko nas. Inovativni i kreativni način prezentovanja brenda danas je zlata vredan. Da bi brend bio prihvaćen kod ljudi, bitno je da on bude kreiran na način koji zadovoljava njihove potrebe. Kreativne ideje, kvalitetan sadržaj i inspirativne strategije su faktori koji utiču na građenje brenda u digitalnom marketingu. Mi nudimo širok spektar internih usluga, od svežih kreativnih koncepata i digitalnih marketinških kampanja zasnovanih na podacima, do izuzetno složenih izrada web stranica i tehničke integracije. Ovakav način pristupa našim klijentima daje prednost na tržištu u odnosu na njihove konkurente. Naš rad karakterišu smele ideje i ambiciozna vizija koja beleži suštinu brenda i gura ga napred.


Digitalni svet nikada ne prestaje da se razvija. Ni mi.

Apaone brošuru možete preuzeti OVDE  

 

Naša odgovornost

Mi smo tim koji radi ono što voli i time ostvarujemo pozitivan uticaj na radno okruženje, ali i društveno i prirodno okruženje.

Naša najjača strana jeste internet i digitalni marketing i kreiranje marketinških kampanja čime gradimo pozitivan imidž našim klijentima, partnerima a samim tim i čitavoj zajednici u kojoj poslujemo.

Svaki član našeg tima je ravnopravan i svi zajedno učestvujemo u kreiranju digitalnih priča. Isto tako, naš odnos prema klijentima je jednak, bez obzira na veličinu njihove kompanije jer svaka marketing priča za nas ima podjednaku vrednost, a to je da svaki pojedinac sazna o važnosti određenog brenda i njihovog načina poslovanja i na koji način baš taj brend može da pomogne svakom pojedincu ali samim tim i čitavoj zajednici.

Naročito smo ponosni na naše okruženje, na mlade ljude koji dele identičnu strast i koji žele nakon ili tokom školovanja da nauče u praksi šta znači raditi ono što se voli i kreirati marketinške strategije. Upravo zato mi otvaramo vrata svima njima, kao mogućnost prakse i upoznavanja sa svetom internet marketinga. U skladu sa tim, imamo sjajnu saradnju sa: Fakultetom za menadžment, Filozofskim fakultetom, Visokom Poslovnom Školom, kao i firmom Poslovna savršenost.

Posao

Kako se prijaviti

Ukoliko želite da postanete deo uspešnog tima pošaljite nam Vaš CV na [email protected]

Ukoliko postoji otvoren konkurs obavezno u naslovu (Subject) vašeg emaila naznačite za koju poziciju se prijavljujete.

CV koji nam pošaljete biće arhiviran u našu bazu iz koje ćemo kada se ukaže potreba tj. novo radno mesto, kandidate pozvati na razgovor. 

Otvorene pozicije

Praksa

Kako se prijaviti

Želiš da postaneš deo uspešnog ApaOne tima? Pošalji svoj CV na [email protected]

CV koji pošalješ biće arhiviran u našoj bazi. Ne, nije prazna priča kao svi automatski mailovi koji ti stižu. :) Kada se ukaže prilika - mesto za praksu, pozivamo kandidate na razgovor. 

Pogledaj kako taj proces izgleda kod nas.

Ponosni smo na sjajnu saradnju sa Visokom tehničkom školom, FTN, FAM, Filozofskim fakultetom Novi Sad.

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.