Pozicioniranje na pretraživaču

Ona podrazumeva proces dizajniranja, pisanja, kodiranja i programiranja sajta prema standardima Google pretraživača.

Vaš sajt ima sjajan dizajn, odličnu navigaciju i originalan sadržaj, ali ga nikako ne pronalazite u pretrazi?

Tad nastupa Optimizacija sajta za pretraživače!
Ona podrazumeva proces dizajniranja, pisanja, kodiranja i programiranja sajta prema standardima Google pretraživača. On traje i potreba da se u njega ulaže kako bismo konstantno imali rezultate je stalna!
ApaOne tim iznova će raditi na misiji pod nazivom “Prvi na Google-u!”

 

4 od 5 potrošača koristi internet pretraživače za lokalne pretrage.


Da biste se našli na prvoj stranici Google pretrage za svoj biznis morate se dobro pozicionirati za ključne reči koje će povećati broj poseta vašem sajtu ali pored toga, jako je važno i da se dobro pozicionirate za lokaciju na kojoj se vaš biznis nalazi.


Primer: Nekome je potreban frizer i on će u pretrazi ukucati frizer novo naselje, ili frizerski saloni novi sad. Svi sajtovi koji vam tada "iskoče" na prvoj stranici pretrage koriste lokalni SEO. Zašto ne biste bili jedan od njih i privukli više klijenata iz svog kraja?

Da bi vaš sajt dobio nove posete i osigurao prodaju, on mora sadržati ključne reči važne za vaš biznis i jedinstven sadržaj koji će biti lako dostupan. Za sve to, pobrinuće se naš tim.

Dobrim i efektnim naslovima i značajnim informacijama, dovešćemo ciljnu grupu do vas i u veoma kratkom roku radom na on sajt optimizaciji stvoriti novu grupu potencijalnih kupaca, klijenata i mušterija. Ovaj proces dovešće vas do prve stranice Google pretraživača, a stalnim radom to mesto ćemo samo iznova potvrđivati.

Svaka aktivnost koja vašu ciljnu grupu dovodi do sajta predstavlja veštinu off sajt optimizacije. Isplaniraćemo aktivnosti na društvenim mrežama, izgraditi blogove, povratne linkove i promocijom vašeg biznisa učiniti da se izdvojite i budete vidljiviji od konkurencije.

Marketing biznisa koji vodite usmerićemo tako da na internetu radi za vas i kroz različite aktuelne formate učiniti vaš brend prisutnim na svim društvenim mrežama, blogovima i forumima. Suština off sajt optimizacije jeste u prepoznatljivosti i kvalitetu u online zajednici, pomoći ćemo vam da to postignete.

Uređivanje i upravljanje rečima koje vaša ciljna grupa pretražuje kako bi došla do vas, proces je koji podrazumeva konstantno unapređivanje i rad. Ulaganje u ključne reči je značajno jer vaše kupce nepogrešivo vodi do vas.

Detaljne i precizne rezultate vidimo odmah, zahvaljujući analitici koja će nam reći koliko je ljudi posetilo sajt i sa kojih sve lokacija, sa kojih uređaja su pristupili sajtu i šta ih je tu dovelo i mnoge druge informacije koje su dragocene jer nam skraćuju put do potencijalne prodaje.

Rad na pozicioniranju važnih linkova na pretraživaču predstavlja još jedan od koraka kojima ćete privući željenu ciljnu grupu.

Najsigurniji način da u ovoj trci osigurate prvo mesto je da PR tekstove iskoristite kao alat i poradite na tekstovima čiji će sadržaj biti visokog kvaliteta i zahvaljujući jedinstvenim informacijama pridobiti one koji su vam potrebni. Iskombinovaćemo i upotrebiti sve prednosti i znanja koja imate da vas postavimo na prvo mesto, gde i pripadate.

SEO je put do drastičnog povećanja prodaje!

Gotovo da ne postoji delatnost kojoj u digitalnoj eri nije značajno da bude lako dostupna i vidljiva na pretraživaču. Pozicioniranje je proces koji zahteva kontinuitet, stručnost i stalno unapređivanje. Pravovremena razmena informacija između klijenta i agencije je od velikog značaja jer je ona polazna a ujedno i najznačajnija stavka u SEO strategiji. Sa željom da vam obezbedi prepoznavanje od strane ciljne grupe i donese nove klijente, naš tim služi se oprobanim tehnikama čiji rezultati ne izostaju. Preuzmite brošuru i pročitajte kako nam to uspeva.

Pošalji zahtev

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.