Online oglašavanje

Kakav značaj ima internet marketing za vaše poslovanje?

U doba modernih tehnologija, online oglašavanje je postalo osnovna tačka od koje je potrebno krenuti prilikom promocije vašeg poslovanja. Da bi prezentacija vaše ponude proizvoda ili usluga pronašla svoj put do potencijalnih kupaca ili stalnih mušterija, oglašavanje na Internetu morate učiniti važnim delom svoje marketing strategije.

Za vas možemo da planiramo i zakupimo online medijski prostor, u kome ćemo, pomoću naših alata i tehnologija, na najbolji način predstaviti vaše poslovanje. Online oglašavanje se planira i obavlja u odnosu na vaše potrebe, kao i specifičnosti delatnosti ili usluga. Cilj je efikasno oglašavanje i još veća vidljivost i prepoznatljivost brenda ili poslovanja. Upravo zbog toga su potrebne kampanje, kojima će baš vaša ponuda biti vidljivija od neke druge, slične.

Online oglašavanje putem videa 

Video predstavlja trenutno najpopularniji format i upravo iz tog razloga neizostavan deo svake online promocije. Vaše poslovanje ili ponudu možemo adekvatno predstaviti snimanjem specijalnih priloga i emisija, kao i njihovim emitovanjem i promocijom putem različitih kanala na mreži.

Online oglašavanje putem banera

Baneri su i dalje najrasprostranjeniji oblik internet oglasa, a cilj im je da korisnike zainteresuju za ono čime se bavite i preusmere ih na vaš sajt. Online oglašavanje putem banera dokazano utiče na povećanje prodaje, širenje relevantnih informacija, ali i jačanje samog brenda. Za vaše potrebe možemo osmisliti, dizajnirati i pozicionirati banere na relevantnim sajtovima i na taj način vam pomoći da promovišete svoje poslovanje.

Izveštaji oglašavanja

Online oglašavanje, baš kao i svaka druga kampanja, zahteva analizu i proveru rezultata. U tu svrhu, dostavljamo vam detaljne izveštaje sa unapred pripremljenim analizama. Na ovaj način, ukoliko je potrebno, kampanja može da se koriguje i usmeri tamo gde želite. U svakom trenutku imate jasan uvid u ostvarene rezultate i odnos uloženog i dobijenog.

Spremni ste da počnete sa online oglašavanjem?

Da bi oglašavanje na internetu dalo rezultat, ono zahteva dobro osmišljenu strategiju i tehniku. Naš proces započinjemo upoznavanjem vaših ciljeva, industrije, konkurencije, kupaca i budžeta. Zatim razvijamo plan za postizanje vaših ciljeva. U ApaOne agenciji nećete dobiti generičku strategiju za oglašavanje, već onu koja je prilagođena vašoj industriji i poslovnom modelu. Jednom kada sastavimo sveobuhvatnu strategiju, radimo na njenom ostvarenju. Bez obzira da li je vaš cilj prodaja, potencijalni kupci ili preuzimanje aplikacije ili softvera, možemo vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Iznad svega, naš fokus je na rezultatima.

Ukoliko ste spremni da počnete sa online oglašavanjem, popunite formular i mi ćemo vam poslati ponudu kreiranu prema vašim potrebama.

Pošalji zahtev

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.