Izrada iOS i Android aplikacija

Korisničko iskustvo danas se najvećim delom odvija putem mobilnih aplikacija i one nas iznova vraćaju brendu.

Poseta sajtovima i društvenim mrežama češća je preko mobilnih telefona nego preko desktop uređaja.
Kada razvijamo aplikaciju, vodimo se sledećim pristupom: strategija, dizajn, razvoj, marketing, podrška.
Iz nje možete plasirati ideje apsolutno svim korisnicima mobilnih uređaja, a naša misija je da stvorimo aplikaciju koja će vam u tome pomoći!

Ideja

Nakon što nam predstavite cilj aplikacije koju želite da kreiramo, naš tim će osmisliti tehnički plan funkcionisanja aplikacije, njene najosnovnije opcije i predstaviti rešenje koje vam je potrebno.

Dizajn

Korisničko iskustvo je „mesto“ na kom aplikacija dobija ili gubi sve ocene. U skladu sa postojećim vizuelnim identitetom vašeg brenda, dizajniraćemo i aplikaciju.

Razvoj

Postavljanje najosnovnijih funkcija mobilne aplikacije je tek početak građenja priče. Radom na njenom razvoju dodavaćemo sve potrebne opcije i finese koje će je na kraju učiniti savršeno funkcionalnom.

Testiranje

Finalna faza nakon koje nam ostaje jedino lansiranje, jeste test svega što smo uradili. Sve pogreške i nedostatke ali i dobre strane aplikacije otkrivamo tokom testiranja stoga je ono jedan od najvažnijih koraka u radu na aplikaciji.

Potrebna vam je aplikacija?

Ona je logičan nastavak dosadašnjeg poslovanja i olakšaće vašim klijentima korišćenje usluge koju nudite. Ujedno, aplikacija pojednostavljuje mnoge procese i štedi vam vreme, ali donosi i dragocene informacije koje možete iskoristiti za unapređenje prodaje. Ako sa desne strane vidite formu koju je potrebno popuniti, to znači da smo odlučili da baš vama pošaljemo specijalnu brošuru o izradi aplikacija! Iskoristite priliku i saznajte kako da duplo profitirate od sopstvenog ulaganja u biznis koji vodite.

Pošalji zahtev

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.