ApaOne blog!

Zašto vam je potreban CRM - Sistem za upravljanje odnosima sa klijentima

28
feb
2020
Zašto vam je potreban CRM - Sistem za upravljanje odnosima sa klijentima

Šta je CRM (Customer Relationship Management)?

Ukratko, CRM ili sistem za upravljanje klijentima može da se definiše kao skup alata pomoću kojih menadžment firme kreira strategiju koja će doprineti razvijanju boljih i kvalitetnijih odnosa sa klijentima.
CIlj je da se kupac stavi u fokus i da se sve strategije, planovi i aktivnosti formiraju na osnovu potreba klijenta. Više o tome šta je CRM možete videti u našem tekstu Šta je CRM?

Zašto vam je potreban Apaone CRM?

Sistem za upravljanje klijentima nije usmeren samo na ostvarivanje profita. Implementacijom CRM sistema, formiraćete kvalitetne i dugorošne veze sa klijentima, zasnovane na poverenju.
Koliko puta ste ušli u lokalnu prodavnicu, kafić, restoran i čuli:
- Dobar dan komšija/komšinice. Evo spremili smo vam vašu uobičajenu porudžbinu da ne morate da čekate.

Ovakav tretman svima prija, zar ne? Prodavci vas poznaju, žele da vam uštede vreme, znaju unapred šta želite. Upravo to je srž sistema za upravljanje klijentima, samo prezentovano na jednostavnom primeru. Kada imate biznis, mali ili veliki, nemoguće je da za svakog klijenta zapamtite šta žele, koliko naručuju i šta im je potrebno. Zato vam je potreban softver koji će automatski da se aktivira na osnovu potreba klijenata.

Apaone CRM je kreiran tako da uzima u obzir finansijske ciljeve kompanije, kombinuje ih sa poslovnom i marketinškom strategijom i definiše na koji način će strategija steći poverenje klijenata i izgraditi profitabilne odnose sa njima.

Dakle, u pitanju je potpuna prilagođenost klijentima sa kojima ćete izgraditi uspešnu saradnju i dati im osećaj da brinete o njima i znate unapred njihove potrebe, a da pritom ispunite i svoje biznis ciljeve.

Prednosti Apaone CRM-a

Smanjuje troškove

Nema potrebe da kupujete softvere koji zahtevaju licencu. Pritom, softver se nalazi u cloud tehnologiji, pa vam je za korišćenje potreban samo pristup internetu.

Dostupnost

Apaone CRM je dostupan sa svih uređaja, desktop ili laptop računara, tableta, telefona. Potrebna vam je samo konekcija na internet.

Evidencija

Jednostavna i pregledna evidencija klijenata sa lakim praćenjem svih radnii sa pojedinačnim klijentima

Unošenje podataka

Unošenje podataka je pojednostavljeno i lako za korišćenje što je posebno značajno u situacijama kada vam je vreme dragoceno.

Kreiranje usera i administratora

Vrlo lako, možete dodati nove usere i administratore, ali i pratiti svakog usera zasebno i njegov rad sa klijentom.

Korisni moduli

Iz iskustva znamo koliko je planiranje značajno, pa smo kreirali module za planiranje poslovanja i radnih zadataka, kao i modul za upravljanje userima ili timovima. U zavisnosti od poteba vaše kompanije, kreiraju se korisni moduli. Svaka nova implementacija CRM softvera razlikuje se u skladu sa vašim ciljevima.

Izveštaji

Pomoću našeg CRM-a, dobićete izveštaje radnog učinka svakog usera. Izveštaje možete klasifikovati po datumima, klijentima ili organizacionim jedinicama.

I to nije sve. Kontaktirajte nas za više detalja, pošaljite nam pitanje, zakažite sastanak. Tu smo da uklonimo sve vaše nedoumice i pomognemo vam da unapredite svoje poslovanje i odnos sa klijentima.


Kategorija: Aktuelnosti

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Šta je i zašto je bitna namera pretrage (search intent) u procesu SEO optimizacije?

Šta je i zašto je bitna namera pretrage (search intent) u procesu SEO optimizacije?

SEO je način da privučete više prometa na vaš web sajt. Visokim rangiranjem na Google-u privlačite...
Da li ste rođeni copywriter ili vam je ipak potrebna edukacija?

Da li ste rođeni copywriter ili vam je ipak potrebna edukacija?

Sigurno ste do sada već čuli za stranu reč copywriter, koja još uvek nema adekvatan sinonim na našem...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.