ApaOne blog!

Osvrt na proteklu godinu iz ugla agencije ApaOne

31
dec
2013
Osvrt na proteklu godinu iz ugla agencije ApaOne

 Na kraju 2013. godine skoro da je običaj da se osvrnemo i podsetimo svih uspona i padova. I to je jedan vid tradicije koji se primenjuje kako kod pojedinaca, tako i u kompanijama, različitim oblastima i delatnostima.

Marketing agencija ApaOne zabeležila je jednu od najuspešnijih godina od osnivanja. Tim agencije ApaOne je proširen, pa je nova energija koja je pristigla donela i nove ideje i dodatnu kreativnost. Brojni seminari i obuke su poslužili za unapređenje poslovanja. Posebno treba istaći Blogomaniju na kojoj je ApaOne tim razmenio iskustva sa kolegama iz srodnih oblasti, a mnoga znanja su odmah nakon konferencije i primenjena u praksi. Sve to dalo je dodatne pluseve i lestvica uspeha je nastavila uzlaznom putanjom.
 
Nakon 12 meseci truda, rada i zalaganja, marketing agencija ApaOne stekla je poverenje brojnih novih klijenata i opravdala poverenje kod postojećih. Izazovi koji su postavljeni, uspešno su izvedeni do kraja, a ispunjeni projekti govore više od hiljadu reči.
Novogodišnja odluka je da u narednoj godini agencija ApaOne postigne još bolje rezultate i ispuni isto ovoliko ciljeva, pa čak i više!
Svim poslovnim saradnicima i prijateljima želimo Srećne Novogodišnje i Božićne praznike! :)
 

Kategorija: Aktuelnosti

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Trendovi u social media marketingu za 2021. godinu

Trendovi u social media marketingu za 2021. godinu

Reći da većina ljudi dobar deo dana provodi na društvenim mrežama ne bi bilo preterano. Ne...
Kako doći do kvalifikovanih kontakata (Lead Generation)?

Kako doći do kvalifikovanih kontakata (Lead Generation)?

Kreiranje određenih aktivnosti (u online svetu) uz pomoć kojih smo nadomak relevantnih kontakata (po naše poslovanje) naziva se...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.