ApaOne blog!

Kako praktikanti dolaze u našu firmu i ostaju?

01
apr
2020
Kako praktikanti dolaze u našu firmu i ostaju?

Mnogi ljudi kada završe fakultete i dođu do koraka traženja posla misle da imaju sva znanja iz te oblasti. Mi mislimo da u tom momentu tek kreće njihovo učenje. Praksa je jedini način da stvarno naučite posao.

Zato kod nas praktikanti ne kuvaju kafe, ne idu po sendviče i ne ugađaju ostalim kolegama u tome šta ko od njih voli ili ne voli, već koriste sva njihova znanja kako bi što pre shvatili suštinu posla i postali mali experti u svojoj oblasti.

Kada prođu „paklenu“ školu kod nas u digitalnom marketingu, često se dešava da postanu punopravni članovi našeg tima, ostaju i zauzimaju važne pozicije u njemu. Oni koji ne ostanu da rade kod nas, imaju dobru osnovu da mogu da konkurišu na bilo kom mestu i budu sigurni da imaju dovoljno znanja i veština za to.

KAKO KOD NAS IZGLEDA PRAKSA

Ono što je važno za našu firmu, praksa nije tu samo radi odrađivanja vremena i da imate još nešto dodatno da upišete u svoj CV. Ne podrazumeva ni da odradite gomilu dosadnog posla koji niko neće. Prolazeći kroz naš program obuke suočavate se sa realnim poslovima, ne radite virtuelne klijente već vodite realne stranice, radite na pravim projektima i imate puno radno vreme. To zahteva veliko vaše angažovanje, ali i mi znamo to zalaganje i trud adekvatno novčano da nagradimo.

Iz nedelje u nedelju prolazimo različite zadatke, evaluiramo prethodno urađeno i prelazimo na dalje korake. Svaki praktikant ima svog mentora, ali su mu na raspolaganju i ostale kolege iz sektora koje su uvek voljne da pomognu i otvorene za saradnju i pitanja.

ŠTA ĆEŠ RADITI?

Community Management i Copywriting

Dobijaš prave klijente, vodiš njihove Facebook i Instagram naloge, komuniciraš sa fanovima i sa onima kojima baš nisu omiljeni. Naučićeš kako je svaki brend priča za sebe. Kojim tonom treba da se obraća fanovima (da li smo na Ti, ili ipak treba da se ostane zvaničan), kako sa klijentima i kako na najbolji način da preneseš svoje ideje dizajnerima koji tvoje reči ilustruju na najbolji mogući način.

Tvoja kreativnost je itekako poželjna, i naš tim je uvek otvoren za nove ideje. Na realnim primerima videćeš kako prolazi tvoj prvi post koji si osmislio/la. Od broja lajkova do komentara i interakcija. Imaćeš priliku da osmisliš kampanju za nekog od klijenata, scenario, prezentaciju...

Web developer

Ako te zanima kako da kreiraš web sajt od nule, pritom koristeći za to različite platforme, ovo može biti dragoceno iskustvo za tebe. Borićemo se zajedno sa JavaScriptom, HTML i CSS-om. Naučićeš kako da velike projekte rasparčaš na manje celine i posvetiš im punu pažnju kako bi lakše stigao do cilja.

Ono što je najvažnije, imaćeš podršku celog tima, priliku da pogrešiš i naučiš nešto iz toga, a isto tako moći ćeš svoje ideje i kreativnost da izneseš i primeniš u realnom radu. Kada prođe proces testiranja urađenog i otklone se svi bagovi, moći ćeš sa ponosom da kažeš da je jedan veliki projekat iza tebe i da sa nestrpljenjem nastaviš rad na nekom možda još izazovnijem projektu za tebe.

KAKO MOŽEŠ DA SE PRIJAVIŠ?

Pre svega razmisli. Ako nisi timski igrač, ova praksa definitivno nije za tebe.

Ako i dalje misliš da treba da se prijaviš, pošalji mail na [email protected].

Napiši nam propratno pismo, pusti mašti na volju, reci nam šta misliš o nama, o nekom od naših blogova, poslovanju, bilo čemu što radimo.

Naravno, uz to priloži i svoj CV. Potrudi se da on ne bude templejt koji si skinuo/la sa neta a da se čak nisi potrudio/la ni da ukloniš sve nepotrebne stvari iz njega.

Ako uspeš da nam privučeš pažnju, pozvaćemo te na razgovor.

Ovaj poziv je stalno otvoren.

UTISCI NAŠIH BIVŠIH PRAKTIKANATA

Dragana: Najteže mi je bilo da samostalno započnem projekat jer nikada do sada nisam videla kako to izgleda u praksi.
Međutim, kolege su mi pomogle, i vrlo brzo ono što mi je bilo teško, postalo je lako.
Jako mi se dopalo što iako svako ima svoj zadatak i sve mora biti urađeno na vreme, ipak ima mesta za šalu i druženje.

 

Marija: Po dobijanju sertifikata, Obuke i kursevi Novi Sad omogućili su mi intervju za praksu u ApaOne marketing agency. Prošla sam razgovor i dobila sam priliku za praksu. Jedan od mnogobrojnih uspeha naše saradnje je tekst koji delim ovde sa vama. https://www.biznis.vesti.rs/znanje/kako-crm-moze-da-vam-pomogne-da-zadrzite-klijente 




Kategorija: Aktuelnosti

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

7 proverenih strategija za izdvajanje od konkurenata na Google-u

7 proverenih strategija za izdvajanje od konkurenata na Google-u

Isticanje na Google-u ne odnosi se samo na dobar oglas, već i na iskorišćavanje najboljih SEO praksi i alata koje...
Kako da promovišete proizvode iz svog web shopa bez kreiranja 1000+ oglasa

Kako da promovišete proizvode iz svog web shopa bez kreiranja 1000+ oglasa

Imate uspešan web shop sa mnogo različitih proizvoda i/ili usluga u ponudi i želite da svoje...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.