ApaOne blog!

Zašto treba da izaberete Internet oglašavanje?

31
okt
2014
 Zašto treba da izaberete Internet oglašavanje?

 

Malo je ljudi pre dvadesetak godina i zamišljalo da će tehnologija tako zavladati našim životima. Mobilni telefoni, tableti, računari... Kažu da je ovo doba 'četiri ekrana' i da se sada podrazumeva posedovanje određenih uređaja: računar, mobilni, televizor i tablet. Ili umesto tableta - dva mobilna telefona.
 
Ono što nas drži zainteresovanim za sve te uređaja je ustvari - Internet. On je taj koji nam konstantno pruža nove informacije, zabavu, komunikaciju sa prijateljima i onima koji to nisu. Ali pravo bogatstvo Interneta je u mogućnostima koje pruža za razvoj poslovanja. Pre svega, pričamo o oglašavanju na internetu.
 
Postoji više mogućnosti oglašavanja na Internetu: pretraživači, društvene mreže, intext oglašavanje, baneri, promocije putem bloga i oglasni mediji. Ako se pitate zašto biste se oglašavali na Internetu umesto u novinama ili putem bilborda, odgovor je: Internet je rastući medij. Najlakše se bira ciljana publika - ako prodajete aranžmane za letovanja, na primer, moći ćete ciljano odabrati po određenoj turi: šta je za mlade, šta za porodice i slično. Ne mora da vas brine tiraž ili vidljivost bilborda, ili termin između emitovanja dve emisije - Internet je otvoren 24/7! 
 
 
Prema podacima sa društvene mreže Facebook, u Srbiji trenutno ima 3,8 miliona korisnika te društvene mreže. To je samo Facebook - postoji još niz drugih manjih društvenih mreža.
 
U današnje vreme Google je postao sinonim za Internet. Zašto to ne iskoristiti i prepustiti stručnoj marketing agenciji da vam napravi plan oglašavanja, za prave ključne reči. To je uglavnom dosta povoljnije od oglašavanja na ostalim medijima, ako se pravilno pripremi, a doneće vam mnogo bolje rezultate.
 
Uz stručnu pomoć, vaš biznis će da poraste na viši nivo uz pomoć oglašavanja na Internetu. Ako se još dvoumite, prednosti su sledeće: 
  • dostupnije je potencijalnim klijentima, 
  • brže, povoljnije i 
  • donosi bolje rezultate.

Internet je tu, i nigde neće nestati. Preuzmite potrebne korake sada, a rezultati će doći pre nego što kažete - Internet!


Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Donacije i dobrotvorne akcije – dobar glas daleko se čuje

Donacije i dobrotvorne akcije – dobar glas daleko se čuje

Kada se pomene dobrotvorna akcija ili prikupljanje donacija koja vam je prva asocijacija? Verovatno pomislite na jednu od...
Mit o Google faktorima za optimizaciju

Mit o Google faktorima za optimizaciju

Sigurno ste već mnogo puta čuli za čuvenih Google-ovih 200 faktora za rangiranje (200 Google ranking factors). Međutim,...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.