ApaOne blog!

Zašto treba da izaberete Internet oglašavanje?

31
okt
2014
 Zašto treba da izaberete Internet oglašavanje?

 

Malo je ljudi pre dvadesetak godina i zamišljalo da će tehnologija tako zavladati našim životima. Mobilni telefoni, tableti, računari... Kažu da je ovo doba 'četiri ekrana' i da se sada podrazumeva posedovanje određenih uređaja: računar, mobilni, televizor i tablet. Ili umesto tableta - dva mobilna telefona.
 
Ono što nas drži zainteresovanim za sve te uređaja je ustvari - Internet. On je taj koji nam konstantno pruža nove informacije, zabavu, komunikaciju sa prijateljima i onima koji to nisu. Ali pravo bogatstvo Interneta je u mogućnostima koje pruža za razvoj poslovanja. Pre svega, pričamo o oglašavanju na internetu.
 
Postoji više mogućnosti oglašavanja na Internetu: pretraživači, društvene mreže, intext oglašavanje, baneri, promocije putem bloga i oglasni mediji. Ako se pitate zašto biste se oglašavali na Internetu umesto u novinama ili putem bilborda, odgovor je: Internet je rastući medij. Najlakše se bira ciljana publika - ako prodajete aranžmane za letovanja, na primer, moći ćete ciljano odabrati po određenoj turi: šta je za mlade, šta za porodice i slično. Ne mora da vas brine tiraž ili vidljivost bilborda, ili termin između emitovanja dve emisije - Internet je otvoren 24/7! 
 
 
Prema podacima sa društvene mreže Facebook, u Srbiji trenutno ima 3,8 miliona korisnika te društvene mreže. To je samo Facebook - postoji još niz drugih manjih društvenih mreža.
 
U današnje vreme Google je postao sinonim za Internet. Zašto to ne iskoristiti i prepustiti stručnoj marketing agenciji da vam napravi plan oglašavanja, za prave ključne reči. To je uglavnom dosta povoljnije od oglašavanja na ostalim medijima, ako se pravilno pripremi, a doneće vam mnogo bolje rezultate.
 
Uz stručnu pomoć, vaš biznis će da poraste na viši nivo uz pomoć oglašavanja na Internetu. Ako se još dvoumite, prednosti su sledeće: 
  • dostupnije je potencijalnim klijentima, 
  • brže, povoljnije i 
  • donosi bolje rezultate.

Internet je tu, i nigde neće nestati. Preuzmite potrebne korake sada, a rezultati će doći pre nego što kažete - Internet!


Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

 Kako se izboriti sa negativnim online komentarima?

Kako se izboriti sa negativnim online komentarima?

  Negativna iskustva korisnika uvek imaju veći odjek od onih pozitivnih.   Zašto je to...
Koliko je copywriting važan za vaš content marketing?

Koliko je copywriting važan za vaš content marketing?

Već ste imali prilike da čitate zašto vredi ulagati u content marketing i kako kreirati

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.