ApaOne blog!

Društvena mreža za nedruštvene

19
mart
2014
Društvena mreža za nedruštvene

U momentu kada izgleda kako su sve ideje i ciljevi već ostvareni i pitate se: Šta bi sad moglo da se pojavi, a da do sada nismo videli? Evo odgovora, pojavila se aplikacija koja radi suprotno od svih društvenih aplikacija - Cloak. Umesto da vas povežete sa prijateljima, Cloak će vam pomoći da ih izbegnete!

Odlična vest za sve introverte kojima je dosadilo da se sreću sa šefom, poznanicima, bivšim momkom/devojkom ...

cloak

Mashable piše da aplikacija Cloak koristi podatke sa društvenih mreža da bi vas obavestila gde se nalaze ljudi koje ne želite da sretnete. Za sada je dovoljno da povežete aplikaciju sa Instagramom ili Foursquareom, kako biste videli gde su se vaši 'prijatelji' čekirali, a najavljuje se mogućnost povezivanja i sa drugim društvenim mrežama.

social network cloak

Označite zastavicom osobu koju ne želite da sretnete i aplikacija će vas obavestiti svaki put kada je ta osoba u blizini (početna udaljenost je pola milje, ali to možete i da promenite). To će vam dati dovoljno vremena da pronađete pravi način da izbegnete susret.

drustvena mreza cloak

Cloak su osmislili i predstavili programer Brian Moore i Buzzfeedov bivši kreativni direktor Chris Baker, a ukoliko želite ovu aplikaciju, možete je preuzeti putem App Storea.

Uživajte u mirnoj šetnji, lišenoj neugodnih susreta!


Kategorija: Društvene mreže

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Kreirajte strategiju za oglašavanje na internetu u nekoliko koraka

Kreirajte strategiju za oglašavanje na internetu u nekoliko koraka

Oglašavanje je investicija. Možete izabrati jedan ili više vidova oglašavanja (reklamiranja), a sve sa namerom da dostignete zacrtane ciljeve i...
Preći na Instagram Business Profile ili ne?

Preći na Instagram Business Profile ili ne?

Da odmah rešimo dilemu. Da, pređite na biznis profil na Instagramu, jer će vam doneti brojne pogodnosti, ako...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.