ApaOne blog!

ApaOne eShop (Internet prodavnica)

28
jan
2014
ApaOne eShop (Internet prodavnica)
Online kupovina postala je u određenim oblastima poslovanja neophodan elemenat za brže i bolje rezultate. Zbog toga vam u ovom postu predstavljamo ApaOne eShop, internet prodavnicu koja će skratiti proces kupovine i prodaje. Višestruke prednosti ovog načina poslovanja učinile su ovaj vid 'prodavnice' veoma popularnim.
 
Online kupovina
 
U internet prodavnici vam nije potreban prodavac koji je naučio napamet karakteristike svakog proizvoda ponaosob (i koji ponekad daje puno nepotrebnih informacija koje odbiju kupca od proizvoda).
U internet prodavnici na jednom mestu kupac može sam pogledati sve što ga zanima: slike proizvoda, detaljan opis i karakteristike, a pored toga, možete označiti koji su proizvodi na popustu i istaći specijalne ponude. Vaši kupci mogu ostavljati utiske o proizvodu koji su kupili, što će pomoći drugim posetiocima internet prodavnice da se lakše odluče za određeni proizvod.
 
internet prodavnica
 
Ako ste u ulozi prodavca, možete izabrati opcije koje želite da predstavljaju vaš proizvod. Baš kao u pravoj prodavnici, poslažete proizvode na policu u određenom delu radnje, postavite cenu ili popust i na način koji ste odredili, izvršite prodaju artikla. 
Još jedna velika prednost ovog načina prodaje / kupovine, jeste integracija sa društvenim mrežama. To znači da se svaki proizvod može podeliti na društvenim mrežama, a to će dovesti nove kupce u vašu prodavnicu. Ako je vaša internet prodavnica dobro optimizovana za pretraživače, vrlo lako ćete pobediti konkurenciju i pozicionirati se na prvo mesto u svojoj oblasti.
Uživajte i kupovini i prodaji online! :)

Kategorija: Studije slučaja

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

CMS iz ugla korisnika

CMS iz ugla korisnika

CMS ili Content Management System predstavlja sistem kojim se na lak i jednostavan način upravlja veb sadržajima. Pojednostavljeno,...
Zašto je online reputacija ključni faktor razvoja u oblasti turizma?

Zašto je online reputacija ključni faktor razvoja u oblasti turizma?

Kada planirate letovanje ili bilo kakvo putovanje, šta prvo uradite?  Kako birate restoran u kome ćete jesti?

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.