ApaOne blog!

ApaOne eShop (Internet prodavnica)

28
jan
2014
ApaOne eShop (Internet prodavnica)
Online kupovina postala je u određenim oblastima poslovanja neophodan elemenat za brže i bolje rezultate. Zbog toga vam u ovom postu predstavljamo ApaOne eShop, internet prodavnicu koja će skratiti proces kupovine i prodaje. Višestruke prednosti ovog načina poslovanja učinile su ovaj vid 'prodavnice' veoma popularnim.
 
Online kupovina
 
U internet prodavnici vam nije potreban prodavac koji je naučio napamet karakteristike svakog proizvoda ponaosob (i koji ponekad daje puno nepotrebnih informacija koje odbiju kupca od proizvoda).
U internet prodavnici na jednom mestu kupac može sam pogledati sve što ga zanima: slike proizvoda, detaljan opis i karakteristike, a pored toga, možete označiti koji su proizvodi na popustu i istaći specijalne ponude. Vaši kupci mogu ostavljati utiske o proizvodu koji su kupili, što će pomoći drugim posetiocima internet prodavnice da se lakše odluče za određeni proizvod.
 
internet prodavnica
 
Ako ste u ulozi prodavca, možete izabrati opcije koje želite da predstavljaju vaš proizvod. Baš kao u pravoj prodavnici, poslažete proizvode na policu u određenom delu radnje, postavite cenu ili popust i na način koji ste odredili, izvršite prodaju artikla. 
Još jedna velika prednost ovog načina prodaje / kupovine, jeste integracija sa društvenim mrežama. To znači da se svaki proizvod može podeliti na društvenim mrežama, a to će dovesti nove kupce u vašu prodavnicu. Ako je vaša internet prodavnica dobro optimizovana za pretraživače, vrlo lako ćete pobediti konkurenciju i pozicionirati se na prvo mesto u svojoj oblasti.
Uživajte i kupovini i prodaji online! :)

Kategorija: Studije slučaja

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Savršen SEO za početnu stranu lokalnog biznisa

Savršen SEO za početnu stranu lokalnog biznisa

Kolumnista Markus Miler (Marcus Miller) podelio je savete zasnovane na sopstvenom iskustvu kako da se kreira...
Koja društvena mreža je najbolja za vaš brend?

Koja društvena mreža je najbolja za vaš brend?

Marketing na društvenim mrežama je efikasan način da ostanete relevantni u užurbanom online svetu dok novu publiku upoznajete...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.