ApaOne blog!

Za bolju i uspešniju 2016. godinu!

30
dec
2015
 Za bolju i uspešniju 2016. godinu!

Očekivano, krajem godine sumiramo sve ono što smo učinili u proteklih 300 i nešto dana, sa manje ili više bojazni šta ćemo zateći kada se osvrnemo. Ulazimo u nov period, koji je zapravo samo nastavak onog prethodnog, ali koji smo upravo prošlim trenucima oblikovali. Bilo je dobrih i onih manje dobrih, ali je važno iz svakog izvući pouku i iskustvo.

Ove godine sarađivali smo sa klijentima iz različitih oblasti. Spajali smo tradicionalne i socijalne medije kako bi stvorili sveobuhvatno iskustvo za korisnike – iskustvo koje će želeti da podele sa svima. Njihove želje i mogućnosti bile su drugačije, a svakoj smo se uspešno prilagodili. Od web razvoja, optimizacije pretraživača, preko marketinga na društvenim mrežama, dizajnerskih rešenja, izrade aplikacija i još mnogo toga, naš tim fokusiran je na samo jednu stvar: unapređenje poslovanja klijenata i postizanje izuzetnih rezultata. Šarolikost zahteva  doprinela je našoj kreativnosti i stalnom usavršavanju. Probleme sa kojima smo se susretali rešavali smo efikasno i profesionalno. Sa najvećim brojem klijenata saradnju ćemo nastaviti  i u novoj godini.

Naša vizija nije gde smo sada, nego kuda smo se uputili. Radili smo mnogo i na sebi. Poboljšali smo svoj vizuelni identitet. Učinili smo ga modernijim, inovativnim i primamljivim. Osavremenili smo CMS, pomoću koga se upravlja sadržajima na internetu. Proširen je, lako prilagodjiv, pregledan i modernog dizajna. Edukovali smo se na konferencijama. Osnažili smo svoj tim zajedničkim putovanjima i pokazali da atmosfera na poslu itekako utiče na produktivnost i želju za radom. 

U 2016. godinu ulazimo sa nadom da će biti još bolja i uspešnija. Mi radimo ono što volimo. Ponosni smo na ono što jesmo. Naš uspeh čine sjajni ljudi, inovativne ideje i mnogo napornog rada. Upravo to pravi razliku. Zahvaljujemo se svima na saradnji i na onome što smo zajedničkim snagama postigli ove godine. Želimo vam puno uspeha na poslovnom planu, ali i svako zadovoljstvo u privatnom životu. Srećna Nova godina!

 
 

Kategorija: Aktuelnosti

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Kako nadmudriti Instagramov algoritam?

Kako nadmudriti Instagramov algoritam?

Da li vam se nekada činilo da više niste sigurni kako Instagram funkcioniše? Svesni ste da je jedan...
Trendovi digitalnog marketinga za 2018. godinu

Trendovi digitalnog marketinga za 2018. godinu

Bliži se kraj 2017. godine i oni koji se bave marketingom već razmišljaju o marketinškim kampanjama koje ih...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.