ApaOne blog!

Dobrodošli u svet iz našeg ugla

12
mart
2013
Dobrodošli u svet iz našeg ugla

Ideja o ovom blogu rodila se još davnih dana. Mislili smo, dogovarali se, kretali, ali nam se plan uvek nekako rasplinuo u drugim dnevnim obavezama.
Marketing agencija ApaOne nastala je 2007, sa sedištem u Apatinu. U početku je firma radila sa dvoje ljudi, da bi se dalje proširivala. Od 2012., zbog potreba i obima posla, imamo otvorenu kancelariju i u Novom Sadu.

Tim ćete upoznati: to su sve mladi, obrazovani ljudi, željni znanja i novih izazova. Kao i svaki, i naš početak imao je svojih poteškoća i prepreka, ali smo ih sve uspešno prevazišli i došli do tačke gde se nalazimo danas, a težimo ka više.

Naša agencija bavi se marketing uslugama: web dizajn, web development, optimizacija za pretraživače, održavanjem Internet identiteta kao i postojećih web prezentacija, kao i grafički dizajn. Možda smo mladi, ali iskustvo imamo, a tehnologije znamo: I najbitnije - učimo svaki dan. Cilj nam je da napredujemo 'svakog dana u svakom pogledu'. :)

E sad par reči o ovom blogu: ovde ćete čitati pogled na ovu sferu Interneta iz uglova različitih web zanimanja - dizajnera, programera, kodera i SEO stručnjaka. Na koje probleme nailazimo, šta smo novo naučili, šta je 'must have' i 'top trend'... Ko zna - možda sa nama i naučite nešto ;)

Nadamo se da ćemo se družiti i u 2013! Do tad, želimo Vam srećne praznike, lepe trenutke uz drage ljude i da se spremite za sve što nosi godina Nova!


Kategorija: Aktuelnosti

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Savršen SEO za početnu stranu lokalnog biznisa

Savršen SEO za početnu stranu lokalnog biznisa

Kolumnista Markus Miler (Marcus Miller) podelio je savete zasnovane na sopstvenom iskustvu kako da se kreira...
Moć remarketinga na društvenim mrežama

Moć remarketinga na društvenim mrežama

Misaona imenica je uvek bila, kako navesti potencijalnog kupca na krajnji korak – kupovinu proizvoda ili usluge.

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.