ApaOne blog!

Dobrodošli u svet iz našeg ugla

12
mart
2013
Dobrodošli u svet iz našeg ugla

Ideja o ovom blogu rodila se još davnih dana. Mislili smo, dogovarali se, kretali, ali nam se plan uvek nekako rasplinuo u drugim dnevnim obavezama.
Marketing agencija ApaOne nastala je 2007, sa sedištem u Apatinu. U početku je firma radila sa dvoje ljudi, da bi se dalje proširivala. Od 2012., zbog potreba i obima posla, imamo otvorenu kancelariju i u Novom Sadu.

Tim ćete upoznati: to su sve mladi, obrazovani ljudi, željni znanja i novih izazova. Kao i svaki, i naš početak imao je svojih poteškoća i prepreka, ali smo ih sve uspešno prevazišli i došli do tačke gde se nalazimo danas, a težimo ka više.

Naša agencija bavi se marketing uslugama: web dizajn, web development, optimizacija za pretraživače, održavanjem Internet identiteta kao i postojećih web prezentacija, kao i grafički dizajn. Možda smo mladi, ali iskustvo imamo, a tehnologije znamo: I najbitnije - učimo svaki dan. Cilj nam je da napredujemo 'svakog dana u svakom pogledu'. :)

E sad par reči o ovom blogu: ovde ćete čitati pogled na ovu sferu Interneta iz uglova različitih web zanimanja - dizajnera, programera, kodera i SEO stručnjaka. Na koje probleme nailazimo, šta smo novo naučili, šta je 'must have' i 'top trend'... Ko zna - možda sa nama i naučite nešto ;)

Nadamo se da ćemo se družiti i u 2013! Do tad, želimo Vam srećne praznike, lepe trenutke uz drage ljude i da se spremite za sve što nosi godina Nova!


Kategorija: Aktuelnosti

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Postoji li idealna dužina teksta objave na društvenim mrežama?

Postoji li idealna dužina teksta objave na društvenim mrežama?

Interakcije nikada dosta na društvenim mrežama! Svako ko se bavi društvenim mrežama ili ima poslovne naloge, želi...
Izrada web sajta: 6 mitova u koje morate prestati da verujete!

Izrada web sajta: 6 mitova u koje morate prestati da verujete!

Čestitamo! Postali ste preduzetnik! Vaša nova prodavnica (ili frizerski salon, kafić, ...) je svečano otvorena, i shvatili ste...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.