ApaOne blog!

Dobrodošli u svet iz našeg ugla

12
mart
2013
Dobrodošli u svet iz našeg ugla

Ideja o ovom blogu rodila se još davnih dana. Mislili smo, dogovarali se, kretali, ali nam se plan uvek nekako rasplinuo u drugim dnevnim obavezama.
Marketing agencija ApaOne nastala je 2007, sa sedištem u Apatinu. U početku je firma radila sa dvoje ljudi, da bi se dalje proširivala. Od 2012., zbog potreba i obima posla, imamo otvorenu kancelariju i u Novom Sadu.

Tim ćete upoznati: to su sve mladi, obrazovani ljudi, željni znanja i novih izazova. Kao i svaki, i naš početak imao je svojih poteškoća i prepreka, ali smo ih sve uspešno prevazišli i došli do tačke gde se nalazimo danas, a težimo ka više.

Naša agencija bavi se marketing uslugama: web dizajn, web development, optimizacija za pretraživače, održavanjem Internet identiteta kao i postojećih web prezentacija, kao i grafički dizajn. Možda smo mladi, ali iskustvo imamo, a tehnologije znamo: I najbitnije - učimo svaki dan. Cilj nam je da napredujemo 'svakog dana u svakom pogledu'. :)

E sad par reči o ovom blogu: ovde ćete čitati pogled na ovu sferu Interneta iz uglova različitih web zanimanja - dizajnera, programera, kodera i SEO stručnjaka. Na koje probleme nailazimo, šta smo novo naučili, šta je 'must have' i 'top trend'... Ko zna - možda sa nama i naučite nešto ;)

Nadamo se da ćemo se družiti i u 2013! Do tad, želimo Vam srećne praznike, lepe trenutke uz drage ljude i da se spremite za sve što nosi godina Nova!


Kategorija: Aktuelnosti

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Tri ključna elementa za dugoročno planiranje poslovanja na internetu

Tri ključna elementa za dugoročno planiranje poslovanja na internetu

Nestrpljivost je glavna mana onih koji pokreću poslove. Kada ste na početku, smatrate da je vaša ideja bolja od drugih...
Tri ključna razloga zašto da angažujete influensera za svoj biznis

Tri ključna razloga zašto da angažujete influensera za svoj biznis

Poreklo pojma „influenser“, koji je danas deo engleskog rečnika, potiče iz Francuske, odnosno, iz srednjevekovnog latinskog jezika i ukazuje na...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.