ApaOne Portfolio

MarigoldLab

MarigoldLab

Opis projekta

Kod prodaje prirodne kozmetike putem interneta izuzetno je važno voditi računa o nekoliko stavki. Kao prvo relevantnost proizvođača je ključna stvar, kao drugo opisi proizvoda moraju da budu jasni, precizni i da ukazuju na efekte korišćenja i na kraju poželjno je da bude estetski na visokom nivou.

Rešenje

Napravili smo moderan sajt, bez mnoštva detalja koji svojim dizajnom ističe ključne stavke - proizvode i prodajna mesta. Relevantnost proizvođača smo istakli pomoću stranice "o nama" gde se korisnici mogu upoznati sa tradicijom i istorijom proizvodnje i naročito pomoći bloga gde se daju saveti i preporuke za načine korišćenja proizvoda. Posebno zanimljivo je urađena stranica "prodajna mesta" gde se interaktivnim mapama prikazuje rasprostranjenost Marigold proizvoda, prikazujući svako prodajno mesto sa tačnom lokacijom i adresom.

Kako bi se nagradili najverniji kupci postoji i opcija učlanjenja u VIP klub. To se čini potpuno besplatnom registracijom pri samom poručivanju proizvoda iz korisničke korpe, nakon čega se pri svakoj narednoj kupovini stiče pravo specijalnog popusta.

 

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.