Izrada web sajtova

Prvu impresiju o vašem poslovanju posetioci grade na osnovu vizuelnog identiteta, atraktivnosti sadržaja i pre svega funkcionalnosti i jednostavnosti u pretraživanju. Kreiranje web stranice je spoj kreativnosti i tehnologije za koju je zadužen naš tim za web razvoj.

Kako bismo došli do najboljeg mogućeg rešenja, uključujemo klijente u planiranje i razvoj. Pratimo najnovije trendove i predstavljamo vam najbolja rešenja. Naš cilj su zadovoljni klijenti, i uz njih – zadovoljni korisnici i posetioci sajta.

Jednostavnost u korišćenju, dobra funkcionalnost, responsive dizajn i optimizovanost za pretraživače (SEO), samo neke su odlike našeg rada koje će vam omogućiti veću posećenost sajta, a samim tim i povećati mogućnost bolje zarade.

Ukoliko već imate web sajt, jedna od mogućnosti koju pružamo jeste redizajn.
Redizajnom, sajtu se daje svež i moderan izgled i unapređuje se njegova funkcionalnost.

Ako želite da vaš sajt izgleda profesionalno i moderno – kontaktirajte nas, mi imamo ideje i rešenja za vas.

Namenska rešenja

CMS - Sistem za upravljanje sadržajem

Naš CMS veoma je fleksibilan. Dodatne opcije mogu da se aktiviraju u svakom trenutku, bilo kao unapređenje postojećih modula ili kao novi moduli izrađeni za vas i potrebe vašeg poslovanja.

Internet prodavnica

ApaOne eShop primer je Internet prodavnice koja proces prodaje-kupovine na lak i jednostavan način prenosi na vaš sajt.

Turističke agencije

Tržište su preplavile ponude različitih turističkih agencija, koje se trude da budu bolje od konkurencije, kako bi imale što veći broj zadovoljnih klijenata.

Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine, koja želi da bude profesionalna i široko dostupna, mora da prikaže ono što nudi. To se prvenstveno odnosi na fotografije objekata.

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.