Izrada aplikacija

Najčešći vid reklamiranja na Internetu jeste
upravo onaj na društvenim mrežama.

Ako vas tu nema, ljudi koji prate vaš rad računaju da, otprilike, i ne postojite. U Srbiji Facebook koristi preko tri miliona korisnika, dok Instagram važi za najpopularniji medij za interakciju. Bilo da ste velika ili mala kompanija, ali i pojedinac, društvene mreže možete iskoristiti da se sa svojim potencijalnim i postojećim klijentima zbližite.

Ideja

Nakon što nam predstavite cilj aplikacije koju želite da kreiramo, naš tim će osmisliti tehnički plan funkcionisanja aplikacije, njene najosnovnije opcije i predstaviti rešenje koje vam je potrebno.

Razvoj

Postavljanje najosnovnijih funkcija mobilne aplikacije je tek početak građenja priče. Radom na njenom razvoju dodavaćemo sve potrebne opcije i finese koje će je na kraju učiniti savršeno funkcionalnom.

Dizajn

Korisničko iskustvo je „mesto“ na kom aplikacija dobija ili gubi sve ocene. U skladu sa postojećim vizuelnim identitetom vašeg brenda, dizajniraćemo i aplikaciju.

Testiranje

Finalna faza nakon koje nam ostaje jedino lansiranje, jeste test svega što smo uradili. Sve pogreške i nedostatke ali i dobre strane aplikacije otkrivamo tokom testiranja stoga je ono jedan od najvažnijih koraka u radu na aplikaciji.

Potrebna vam je aplikacija?

Ona je logičan nastavak dosadašnjeg poslovanja i olakšaće vašim klijentima korišćenje usluge koju nudite. Ujedno, aplikacija pojednostavljuje mnoge procese i štedi vam vreme, ali donosi i dragocene informacije koje možete iskoristiti za unapređenje prodaje. Ako sa desne strane vidite formu koju je potrebno popuniti, to znači da smo odlučili da baš vama pošaljemo specijalnu brošuru o izradi aplikacija! Iskoristite priliku i saznajte kako da duplo profitirate od sopstvenog ulaganja u biznis koji vodite.

Pošalji zahtev

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.