ApaOne Portfolio

Nomad rent a car

Nomad rent a car

Nomad rent a car je agencija koja pruža usluge iznajmljivanja automobila. Nalazi se u Beogradu, na Zvezdari, a cilj im je da svojim klijentima pruže kvalitetnu uslugu, bezbednost i luksuz po niskim cenama. Poseduju veliki izbor redovno servisiranih i uredno održavanih luksuznih automobila. Nomad rent a car razlikuje se od drugih agencija u gradu po tome što pruža mogućnost iznajmljivanja automobila bez depozita ili dodatnih troškova, kao i pogodnost preuzimanja automobila na željenoj adresi.

Za klijenta smo kreirali sajt svedenog dizajna, ali upečatljivih detalja. U cilju što jednostavnijeg korišćenja i boljeg korisničkog iskustva, potrudili smo se da sajt bude intuitivan i precizan. Kako bi obezbedili što kvalitetnije materijale za prezentaciju ponude na sajtu i društvenim mrežama, uradili smo nekoliko foto sesija sa automobilima iz ponude.

Pored toga, za klijenta smo pokrenuli profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram, čiji vizuelni identitet prati izgled samog sajta. Fokus objava je na pravilnom informisanju pratilaca o aktuelnim pravilima saobraćaja, kao i zanimljivim činjenicama iz auto industrije.

Dodatnu promociju Nomad rent a car agencije vršimo kroz plaćeno oglašavanje na društvenim mrežama.

PREZENTACIJA KORPORATIVNOG MATERIJALA

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.