ApaOne Portfolio

Etno hotel Rtanj Balašević

Etno hotel Rtanj Balašević

Hotel sa tri zvezdice Etno hotel Rtanj Balašević je turistički kompleks koji poseduje smeštajne jedinice, bazene i wellness, kao i etno restoran domaće kuhinje. Nalazi se na na planini Rtanj, u blizini mnogih znamenitosti i prirodnih lepota koje pružaju mogućnost dodatnih aktivnosti. U ponudi je smeštaj u klasičnim sobama hajdučke kuće ili novoizgrađenim bungalovima okruženim prirodom. Bazeni su opremljeni aero mlaznicama, egzotičnim enterijerom i bazenskom rasvetom. Restoran etno hotela Rtanj Balašević nudi autentičnu atmosferu, kao i veliki izbor tradicionalnih srpskih specijaliteta.

Za klijenta smo kreirali pregledan i informativan sajt koji pruža sve važne podatke i vizuelno predstavljanje smeštajnih jedinica, wellnessa i dodatne ponude. Sajt pruža mogućnost rezervacije hotela u odabranim objektima i željenim terminima.

Priču smo zaokružili društvenim mrežama Facebook i Instagram, čiji vizuelni identitet prati dizajn samog sajta. Kroz pažljivo kreiranu strategiju vršimo dodatnu promociju turističke ponude kroz oglase na društvenim mrežama.

PREZENTACIJA VIZUELNOG IDENTITETA

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.