ApaOne Portfolio

DostavaU

DostavaU

DostavaU je sistem koji olakšava proces prodaje i kupovine na internetu. DostavaU povezuje kupce i proizvođače i olakšava proces prodaje i kupovine.

Sajt DostavaU vlasnicima restorana nudi mogućnost da formiraju svoj web shop, odnosno da kupcima ponude ceo svoj asortiman, uz adekvatne fotografije, precizne opise i karakteristike proizvoda.

Sa druge strane, DostavaU omogućuje posetiocima sajta da pronađu željene proizvode, sa lakoćom ih pretražuju po brendovima i kategorijama i sa ili bez registracije obave svoju on-line kupovinu prema definisanim uslovima.

U skladu sa tako postavljenim ciljevima, napravljen je web sajt koji je od koristi kako kupcima tako i samim proizvođačima. Pored kreiranja web sajta, napravljena je i aplikacija za IOS i Android pomoću koje u tri jednostavna koraka možete da odaberete jelo, ubacite u korpu i poručite.

Čitava priča upotpunjena je prezentacijom na društvenim mrežama (facebook, instagram) koja informiše potencijalne kupce o proizvodima, akcijama, promoviše aplikaciju i usmerava ih ka sadržajima na sajtu.

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.