ApaOne Portfolio

025info

025info

Opis projekta

025 info je lokalni portal koji za cilj ima informisanje građana o svim važnim temama u njihovoj sredini. S toga je bilo od velike važnosti napraviti sajt koji za relativno kratko vreme može pružiti glavne informacije, ali istovremeno podstaći korisnika da se na njemu zadrži.

Rešenja

U pomenutu svrhu obrazovan je jednostavan i uočljiv meni sa kategorijama informacija. U najuočljivijem delu sajta postavljeno je polje za prikaz četiri istaknute vesti, dok se iste mogu pregledati i selekcijama kao što su: poslednje, istaknute, najčitanije. Komercijalna funkcija portala je ispunjena jasno vidljivim banerima namenjenim promovisanju različitih preduzeća i ustanova. Takođe, integrisanje sadržaja sa socijalnim mrežama je omogućilo visok nivo interaktivnosti sa korisnicima, tako da pored informativne funkcije, portal u značajnoj meri predstavlja bazu generisanog utiska javnog mnjenja.

Rezultati

Sve navedeno je rezultovalo da se 025 info portal u opštini Apatin istakne kao lider po broju poseta i pregleda kada su informativni mediji u pitanju.

Usluge

Izrada web sajta

 

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.