Mi kroz vreme

2015

Portfolio klijenata iz oblasti marketinga na društvenim mrežama i izrade web sajtova je značajno proširen. Promenjen je kompletan vizuelni idetnitet 025info kablovske televizije i portala 025info.rs , pokrenuli smo novi studio u Apatinu.

2014

Uzlaznom putanjom, agencija se širi i zauzima važnu poziciju na polju internet marketinga u Srbiji. 

2013

Rastom zahteva na tržištu Internet oglašavanja prihvatamo nove izazove sa kojima tim od 12 članova uspeva uspešno da se izbori. 

2012

Raste obim posla i zahtevi tržišta, a rastemo i mi. U junu 2012. otvaramo kancelariju u Novom Sadu. Sa timom od 11 članova uspešno obavljamo poslove.

2011

Ove godine pokrenut je i sajt blogosfera.rs koji objedinjuje blogere na jednom mestu, i danas uspešno postoji. Sa sada već 9 članova tima idemo napred, jači i bolji.

2010

U aprilu 2010. godine odlučili smo da napravimo novi strateški potez i pored oglašavanja, i izrade i optimizacije web sajtova, u Apatinu pokrećemo 025info kablovsku televiziju koju prati portal 025info.rs, a tema su lokalna kulturna, društvena, sportska i druga dešavanja.

2009

ApaOne polako ali sigurno raste. Pridružujemo našem timu još dva člana i ostvarujemo potencijal za dalji razvoj i napredak.

2008

U saradnji sa mycity.rs pokrećemo projekat vesti.rs. Ideja je da portal agregira vesti sa svih online medija u Srbiji - sve vesti na jednom mestu. Obim posla raste pa i naš tim dobija još jednog člana.

2007

Osnovana je ApaOne marketing agencija. Sa dva člana tima tada smo počeli raditi ono u čemu smo i danas najbolji - izrada web sajtova.

Radimo zajedno