Specijalizovani magazini - uslužno izdavaštvo i video emisije

Specijalizovane usluge sa kojima možemo da odgovorimo na zahteve vašeg biznisa.

 

 

Ukoliko imate potrebe za specijalizovanim uslugama promocije vašeg sadržaja ili pravljenja i distribucije sadržaja koji će vaš biznis podići na potpuno viši nivo, mi vam možemo pomoći u tome. Za vas kreiramo specijalizovani magazin koji bi bio predstavljen u okviru vašeg bloga, promovisan online, odštampan i distribuiran do vaših klijenata. 

Na vama je samo da nam se javite i kažete svoje želje, a mi rešavamo sve ostalo – tekst, dizajn, štampu i distribuciju!
Sve vaše želje pretvaramo u stvarnost.

Uslužno izdavaštvo se danas smatra starim, ali dobrim tradicionalnim vidom marketinga koji vas na sjajan način može povezati sa vašom ciljnom grupom i informacijama koje ona želi da sazna. Zato ga nemojte zanemariti i iskoristite sve benefite koje vam ulaganje u njega može doneti.

 
Šta sve agencija ApaOne može uraditi za vas u okviru ovog vida marketinga?

- Pisanje i obrada tekstova,
- Pisanje PR i Native tekstova,
- Kreiranje reklama,
- Kreiranje i dizajn brošura, letki, banera,
- Obrada fotografija,
- Objave na sajtu i društvenim mrežama,
- Dizajniranje i slanje newsletter-a,
- Prevod i lektura,
- Priprema za štampu,
- Štampa i distribucija.

Neki od primera našeg rada:
AgroFin - Informator o finansiranju agrara – Platforma i magazin koji se bavi poljoprivredom, na način koji ima za cilj informisanje ciljne grupe o poljoprivrednim aktivnostima - subvencijama, kreditima, iskustvima, konkursima, inovacijama..
Biznis vesti magazin – Platforma i magazin koji omogućava da budete u toku sa svim aktuelnostima iz različitih sfera: biznisa, ekonomije, politike, marketinga, znanja, kao i o temema koje se tiču stilova života. Magazin Biznis vesti izlazi četiri puta godišnje, u 6000 primeraka i stiže na adrese, pre svega, predstavnika malih i srednjih preduzeća u Srbiji.

 

Produkcija serijala emisija

Marketing agencija ApaOne se bavi i produkcijom serijala emisija koji bi se prikazao u sklopu vašeg veb-sajta, promovisao na vašem Youtube kanalu, distribuirao online do vaših klijenata i emitovao na mreži lokalnih i regionalnih medija.

Primeri video serijala emisija koje smo radili:

Centar za društvenu stabilnost (CZDS) - Stabilokratija, Srpska čitaonica.
• Ljudovanje – 31 epizoda.
• Sa nama u trendu – 9 epizoda.
• Somborskim sokakom – 10 epizoda.
• Život na selu – 9 epizoda.
• Promocije: Turistički potencijali Sombora, Bogata kulturna baština Sombora iz našeg ugla, Restoran Fontana – hedonizam u srcu Novog Sada.
• Video uputstva.

 
Hoćemo li da kreiramo digitalnu poruku za vaš biznis zajedno?

Agencija ApaOne razvija i sprovodi sve aktivnosti neophodne za uslužno izdavaštvo. Naravno, sve na osnovu ciljeva vašeg brenda. Zato, šta čekate? Ako želite i vi da se vaša biznis ideja nađe na stranicama specijalizovanog magazina, popunite formular i mi vam šaljemo ponudu kreiranu prema vašim potrebama.

Pošalji zahtev

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.