Nativni marketing

Šta je nativni marketing?

Nativni marketing je nova forma neagresivnog oglašavanja u kojoj je sam oglas prirodno integrisan u okolinu u kojoj se nalazi. Kako klasični vidovi oglašavanja danas imaju sve manju vrednost, a standardni formati oglasa primetno manje klikova, nativno oglašavanje bilo je sledeći logičan izbor.

Razlika između PR i nativnog oglašavanja

Pre svega, PR tekstovi fokusirani su i direktno usmereni na promociju vašeg biznisa, dok je u slučaju nativnih oglasa to izvedeno suptilnije i manje primetno. Klasični PR sadžaji promovišu i reklamiraju vaš brend i za cilj imaju direktnu prodaju vaših proizvoda ili korišćenje usluga koje nudite. Bez obzira za koju opciju se odlučite, naš uspešan tim, sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti, za vas će kreirati i plasirati adekvatne i uspešne PR i nativne tekstove.

Zašto je nativni marketing dobar izbor za vaše poslovanje?

Nativni oglasi nenametljivo su utkani u okolni sadržaj, koji je zanimljiv, edukativan i koristan, pa ga korisnici ne smatraju napadnim. Ovakav sadržaj sam po sebi ima određenu vrednost i bolje je prihvaćen kod samih korisnika. Logično, nativni oglas je automatski i efikasniji, jer ima veću vidljivost i bolji odaziv konzumenata.

Za vaš biznis to bi značilo da će priča o proizvodima ili uslugama koje nudite biti savršeno uklopljena u informativne sadržaje sa sličnom tematikom. Ukoliko se bavite proizvodnjom ili prodajom kozmetičkih proizvoda, vaš nativni oglas naći će se u okviru priče o nezi tela. Ako nudite usluge fizikalne terapije, promovisaćemo vašu ordinaciju u okviru tekstova o najčešćim povredama u sportu. Na sličan način, nativni oglas za vašu stomatološku ordinaciju biće nenametljivi deo priče o načinima lečenja bolesti desni.

Naše usluge nativnog oglašavanja

U svrhu prirodnog, odnosno nativnog reklamiranja, za vaš ćemo proceniti adekvatnu tematiku i kreirati kvalitetan sadržaj koji je edukativan, interesantan, ima određenu vrednost za čitaoce, a istovremeno promoviše vaš biznis. Ovi tekstovi biće plasirani na veoma posećenim sajtovima koji poseduju jak kredibilitet u oblastima koje su vezi sa vašim poslovanjem. Na ovaj način, dobra priča o vašoj ponudi stiže do velikog broja ljudi kojima je ona zaista potrebna, a mi smo tu da pronađemo najkraći put od vas do vaših budućih korisnika.

Ako vas interesuje usluga nativnog marketinga, popunite formular i mi ćemo vam poslati ponudu kreiranu prema vašim potrebama.

Pošalji zahtev

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.