ApaOne Portfolio

Kozmetički salon Perfecta

Kozmetički salon Perfecta

Kozmetički salon Perfecta u Beogradu posluje preko dve decenije i svojim klijentima nudi različite tretmane za ulepšavanje lica i tela. Akcenat je na procedurama koje održavaju mladolikost i usporavaju proces starenja. Pored toga, tu su i standardni tretmani poput masaže, manikira, pedikira i higijenskih tretmana lica. Poseban segment ponude salona Perfecta čine tretmani estetske medicine, poput hijaluronskih filera, radiotalasa, mezoniti i botoksa.

Za kozmetički salon Perfecta kreirali smo specifičan vizuelni identitet, koji je usklađen sa izgledom samog centra, i koji na najbolji način prezentuje usluge iz ponude. Foto sesijom smo obezbedili materijale koji predstavljaju sve korake tretmana i uvrstili ih u prezentaciju centra na društvenim mrežama.

Redovnim ažuriranjem sadržaja na društvenim mrežama obaveštavamo klijente o svim dostupnim procedurama, kao i o trenutnim akcijama i sniženjima. Takođe, posvećeni smo i redovnom oglašavanju usluga u salonu, kroz različite ciljane promocije na kanalima društvenih mreža.

PREZENTACIJA VIZUELNOG IDENTITETA

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.