Namenska rešenja

Agencija za nekretnine

icon-open-box

Agencija za nekretnine, koja želi da bude profesionalna i široko dostupna, mora da prikaže ono što nudi. To se prvenstveno odnosi na fotografije objekata.

Agencija za nekretnine, koja želi da bude profesionalna i široko dostupna, mora da prikaže ono što nudi. To se prvenstveno odnosi na fotografije objekata. Neophodno je prikazati izgled svih prostorija, po mogućnosti i spoljašnji izgled objekta, kako bi zainteresovani odmah znali odgovara li im nekretnina ili ne. Takođe, svi dodatni podaci koji mogu da utiču na prodaju ili iznajmljivanje, trebalo bi da budu vidljivi.

Osobe koje su zainteresovane za ponudu agencije, duže će se zadržati na sajtu na kome mogu da nađu sve detalje, od cene do podatka da li je objekat uknjižen. Na ovaj način stiče se utisak transparentnosti, koji podiže nivo poverenja kupaca ili zakupaca.

Laka i brza komunikacija neophodna je u ovoj delatnosti. Zbog toga osim broja telefona i adrese, na internetu mora postojati i forma za ostavljanje poruke. 

Optimizacija za pretraživače pomoći će vam da se istaknete u pretrazi, odnosno da oni koji traže nekretninu na internetu, prvo pronađu vašu ponudu. 

Postoji još niz pogodnosti koje nudi ovo rešenje:

  • moderan dizajn
  • multijezičnost
  • pretraga stambenih kredita
  • newsletter
  • posebne ponude

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.