Content management system

    Web sajt vaše firme njen je najbolji predstavnik i PR menadžer. Zbog toga je izuzetno važno da zauzmete visoku poziciju u virtuelnom svetu, kako biste bili vidljivij i dostupni. Nije vam potrebno znanje o internet tehnologijama – dovoljna vam je samo ideja i ApaOne CMS. Naši moduli pomoći će vam da tu zamisao i ostvarite. Njihova prednost upravo je u tome što će biti urađeni prema specifičnim potrebama vaše delatnosti. 

    Naš CMS veoma je  fleksibilan. Dodatne opcije mogu da se aktiviraju u svakom trenutku, bilo kao unapređenje postojećih modula ili kao novi moduli izrađeni za vas i potrebe vašeg poslovanja. Moduli sadrže brojne često tražene funkcije u vezi sa specifičnim pitanjima koja rešavate na sajtu (npr. vesti, katalog proizvoda, galerije). Predstavljaju odlično polazište razvojnog procesa, jer omogućuju da više vremena posvetite specifičnim pitanjima i detaljima.

    Funkcionalno upravljanje sajtom podrazumeva preglednost i organizovanost. Time se vodimo u kreiranju naših modula.

Moduli ApaOne CMS-a:

Ovaj modul pruža priliku da samostalno kreirate strukturu sajta. Možete pustiti ‘mašti na volju’ i dodavati neograničen broj strana i podstrana. Radi se o tome da svaki element sadržaja može predstavljati kategoriju ili članak. Zahvaljujući ovom modulu, možete detaljno struktuirati sadržaj bez ikakvih ograničenja, do neograničene dubine.

Ovaj modul omogućava da dodajete vesti. One mogu biti razvrstane po kategorijama, u zavisnosti od tema ili nekih drugih kriterijuma, a mogu biti sve na jednom mestu. Vesti sadrže naslov, datum, uvodni tekst i glavni tekst, kao i mogućnost ubacivanja galerija, video klipova, dokumenata i drugih sadržaja.

Mesto gde se objavljuju  tekstovi na teme koje bi mogle zanimati posetioce sajta. Istovremeno, možete posetiocima pružiti mogućnost komentara.

Možete ih organizovati po kategorijama i albumima. Dozvoljavaju povezivanje sa određenim stranicama.  

Možete ih organizovati po kategorijama i albumima. Dozvoljavaju povezivanje sa određenim stranicama. 

U ovom modulu administrator može kreirati neograničen broj kategorija i u njima neograničen broj proizvoda. Svaka kategorija ima svoju stranicu na kojoj je prikazan listing proizvoda. Na taj način možete organizovano unositi različite vrste proizvoda na sajt. 

Ukoliko želite da unapredite prodaju vaših proizvod. Ovde možete uneti sve detalje u vezi sa proizvodima: cena, podaci o popustu, mogućnost dostave. Korisnici će imati mogućnost ubacivanja proizvoda u korpu. Postupak naručivanja je jednostavan. 

Omogućeno je upisivanje rezervacije za određeni događaj, tačno vreme, broj osoba i kontakt podaci korisnika koji vrši rezervaciju. 

Omogućava prikaz slika u vidu slajdova. Slajdove možete urediti prema vašim željama, postaviti im naslov i opis, kao i link do određene stranice na sajtu.  

Istaknite reklame, kampanje, najave i ostalo pomoću banera. Svaki od banera povezan je sa stranicom koju prezentuje.  

Koristan je za predstavljanje različitih vrsta kataloga pomoću kojih na kreativan način možete da predstavite svoje proizvode posetiocima sajta. 

Omogućava da na sajt postavite različite vrste dokumenata i da upravljate njihovom pozicijom. Na ovaj način možete da postavite podatke o preduzeću, statističke i godišnje izveštaje, finansijske izveštaje i slično. 

Korisne za istraživanje tržišta i funkcionisanja vašeg sajta. 

Omogućite korisnicima sajta da pretražuju proizvode pomoću ključnih reči ili kroz različite filtere. 

Adresa firme i njenih  poslovnica, detaljne informacije kao što su radno vreme, slika i mapa. 

Ponudite korisnicima sajta brojeve telefona, mail adrese i ostale kontakt podatke u vezi sa vašim poslovanjem. 

Ukoliko želite da dobijete povratnu informaciju od posetilaca vašeg sajta, ovo je kreativno rešenje da to uradite.  

Uglavnom se prikazuju ispod nekog sadržaja na sajtu, zajedno sa obrascem za dodavenje komentara, a administrator ima mogućnost da obobri svaki kometar ili da ga ukloni.

Prijava za primanje newslettera (periodično slanje relevantnih informacija korisnicima). 

Ukoliko često organizujete događaje u vezi sa vašim poslovanjem, ovaj modul će vam omogućiti da sve te događaje postavite i na sajt.  

Danas je upotreba društvenih mreža jedan od najboljih vidova promocije. Jedna od mogućnosti koju dobijate ovim modulom jeste povezivanje sajta sa društvenim mrežama na kojima imate kreirane naloge. Posetiocima će biti omogućeno da se preko društvenih mreža registruju na Vašem sajtu, kao i da komentarišu sadržaje na sajtu. Uz to, korisnici će moći da podele na svojim ličnim profilima sadržaj sa Vašeg sajta. 

Pomoću ovog modula imaćete uvid u sve korisnike sajta, od onih koji se loguju, do moderator i administrator.  

 

Optimizacija sajta za pretraživače znači jačanje njegove pozicije na pretraživačima. Cilj je zauzimanje pozicije na prvoj strani pretraživača, što će doneti veću posetu Vašeg sajta. Ovim modulom dobijate mogućnost da optimizujete Vaš sajt pomoću Sitemap generatora (kreiranje mape sajta), postavljenje tagova i ključnih reči za pojedinačne stranice, proizvode i tekstove na vašem sajtu. 

Kreirajte listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora na vašem sajtu. Tako ćete pomoći korisnicima da lako pronađu rešenje i odgovor koji ih zanima u vezi sa Vašim poslovanjem ili funkcionisanjem nekih segmenata sajta.

Skraćenica od Really Simple Syndication, modul koji omogućava korisnicima  vašeg sajta da automatski preuzimaju nove sadržaje, jednostavnim klkom na RSS znak.

Radimo zajedno