ApaOne blog!

Za bolju i uspešniju 2016. godinu!

30
dec
2015
 Za bolju i uspešniju 2016. godinu!

Očekivano, krajem godine sumiramo sve ono što smo učinili u proteklih 300 i nešto dana, sa manje ili više bojazni šta ćemo zateći kada se osvrnemo. Ulazimo u nov period, koji je zapravo samo nastavak onog prethodnog, ali koji smo upravo prošlim trenucima oblikovali. Bilo je dobrih i onih manje dobrih, ali je važno iz svakog izvući pouku i iskustvo.

Ove godine sarađivali smo sa klijentima iz različitih oblasti. Spajali smo tradicionalne i socijalne medije kako bi stvorili sveobuhvatno iskustvo za korisnike – iskustvo koje će želeti da podele sa svima. Njihove želje i mogućnosti bile su drugačije, a svakoj smo se uspešno prilagodili. Od web razvoja, optimizacije pretraživača, preko marketinga na društvenim mrežama, dizajnerskih rešenja, izrade aplikacija i još mnogo toga, naš tim fokusiran je na samo jednu stvar: unapređenje poslovanja klijenata i postizanje izuzetnih rezultata. Šarolikost zahteva  doprinela je našoj kreativnosti i stalnom usavršavanju. Probleme sa kojima smo se susretali rešavali smo efikasno i profesionalno. Sa najvećim brojem klijenata saradnju ćemo nastaviti  i u novoj godini.

Naša vizija nije gde smo sada, nego kuda smo se uputili. Radili smo mnogo i na sebi. Poboljšali smo svoj vizuelni identitet. Učinili smo ga modernijim, inovativnim i primamljivim. Osavremenili smo CMS, pomoću koga se upravlja sadržajima na internetu. Proširen je, lako prilagodjiv, pregledan i modernog dizajna. Edukovali smo se na konferencijama. Osnažili smo svoj tim zajedničkim putovanjima i pokazali da atmosfera na poslu itekako utiče na produktivnost i želju za radom. 

U 2016. godinu ulazimo sa nadom da će biti još bolja i uspešnija. Mi radimo ono što volimo. Ponosni smo na ono što jesmo. Naš uspeh čine sjajni ljudi, inovativne ideje i mnogo napornog rada. Upravo to pravi razliku. Zahvaljujemo se svima na saradnji i na onome što smo zajedničkim snagama postigli ove godine. Želimo vam puno uspeha na poslovnom planu, ali i svako zadovoljstvo u privatnom životu. Srećna Nova godina!

 
 

Kategorija: Aktuelnosti

Ostavite komentar

Možda će vas zanimati i:

Saveti za reklamiranje na Instagramu

Saveti za reklamiranje na Instagramu

Kada se Instagram pojavio 2010. godine, još nije bilo govora o tome da je ova besplatna aplikacija društvena mreža....
Mit o Google faktorima za optimizaciju

Mit o Google faktorima za optimizaciju

Sigurno ste već mnogo puta čuli za čuvenih Google-ovih 200 faktora za rangiranje (200 Google ranking factors). Međutim,...

Imate ideju?

Javite nam se da je zajedno ostvarimo.